credit imm activitate curenta

CEC_IN: banca ta 100% online

CEC_IN este magazinul virtual al CEC Bank, unde poți accesa 100% online cele mai importante produse bancare. Rapid, simplu și fără niciun drum la bancă!

CEC_IN: Banca ta, oriunde te-ai afla

Contractezi produse bancare online, de oriunde te-ai afla și fără niciun drum la bancă. La fel de ușor ca orice comandă online. 

pachet cont bancar start up localnicii

Pachetul de cont bancar Start Up Localnicii*

Un pachet de servicii complete pentru start-up-uri, cu ZERO costuri în primul an. 

 

Servicii incluse: cont curent în lei cu dobândă 0,1% pe an, card de debit, Internet Banking, Mobile Banking, cont de economii. La cerere, ai aplicația CEC SmartPhone POS - o soluție inovatoare care transformă cu ușurință orice dispozitiv Android în propriul POS mobil - cu ZERO costuri în primul an. Și beneficiezi de avantajele Mastercard Business: Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii Tale și pachet pentru cumpărături online.

 

Ai ZERO costuri în primul an:  ZERO comision lunar de administrare în primul an, apoi se vor percepe comisioanele aferente pachetului IMM Optim, ZERO comision la încasările intrabancare și interbancare prin ordin de plată, în lei și ZERO comision la plăți intrabancare și interbancare în lei prin Internet Banking și Mobile Banking, oricâte plăți ai face.

 

*Pe parcursul fluxului de înrolare online, în funcție de informațiile completate, există posibilitatea să fiți îndrumați către o sucursală CEC Bank pentru inițierea relației de afaceri.

pachet cont bancar imm optim

Pachetul de cont bancar IMM Optim*

Cu Pachetul de cont bancar IMM Optim ai tot ce îți trebuie pentru operațiunile de zi cu zi și economisești timp și bani pentru afacerea ta.

 

Servicii incluse: cont curent în lei cu dobândă 0,1% pe an, card de debit, Internet Banking, Mobile Banking, cont de economii.

 

Comision zero pentru 5 încasări și 5 plăți interbancare la distanță.

 

Comisionul lunar de administrare este 49 de lei și poți economisi 55 de lei lunar din reducerile la comisioane.

 

*Pe parcursul fluxului de înrolare online, în funcție de informațiile completate, există posibilitatea să fiți îndrumați către o sucursală CEC Bank pentru inițierea relației de afaceri.

cec-in scrisori garantie bancara online

Scrisori de garanție bancară online

Un plus de încredere în fața partenerilor de afaceri. Dacă ești deja client CEC Bank, poți aplica online pentru scrisori de garanție bancară.

Aplici online: folosind userul și parola de Internet Banking.

 

Alegi tipul de scrisoare de garanție: de la garanții de bună execuție, garanții pentru pentru participarea la licitații, pentru plata furnizori, pentru restituirea avansului încasat, pentru garantarea taxelor vamale sau pentru suspendarea/neînceperea procedurilor de executare silită.

 

Aprobare rapidă: obții aprobarea rapid, în cca o oră în cazul scrisorilor de garanție simple, cu cash collateral. Urmărești statusul cererii direct din aplicație.

 

Cum accesezi un produs 100% online

 

 

icon impreuna echipa

Aprox. 5 min.

Pregătește documentele de înființare ale firmei și documentele de identitate ale reprezentanților legali. Va fi necesar să le scanezi și să le urci pe site.

icon ecran tableta

Aprox. 20 de min.

Completezi datele de identificare ale firmei. Intri într-un apel video cu un specialist pentru confirmarea identității și validarea informațiilor

icon programe documente

Aprox. 5 min.

Primești documentația și semnezi electronic documentele.