credit nevoi personale online

Creditul de nevoi personale 100% online

Acum poți obține creditul de nevoi personale 100% online, cu zero drumuri la bancă. Ai dobândă fixă începând de la 7% /an - dacă îți încasezi veniturile la CEC Bank sau 8,49% /an fără încasare venituri. E simplu să-l obții: completezi datele, intri într-un apel video cu un reprezentant al băncii. Primești aprobarea pe loc, semnezi contractul electronic și banii îți intră în cont. Dacă ești client nou, îți activăm pe loc pachetul de cont curent „Bun venit”, oferit gratuit, pe toată durata creditului. Primești card de debit, cont curent și Mobile Banking și ai control complet asupra banilor tăi.

Card de credit online

Card de credit cu 24 de rate fără dobândă - 100% online

Acum poți obține cardul de credit 100% online. E simplu și durează doar câteva minute: Alegi cardul de credit dorit - Visa Affinity sau Visa Platinum, completezi formularul, intri într-un apel video cu un reprezentant al băncii și dacă finanțarea este aprobată, primești pe loc actele și semnezi electronic contractul. Îți vom trimite cardul prin poștă, la adresa indicată. Cu cardurile de credit CEC Bank beneficiezi de până la 24 de rate fără dobândă.

cont bancar online

Contul Bancar 100% online

Pentru că știm cât de prețios este timpul tău, acum îți poți deschide un cont bancar online de oriunde, chiar și din străinătate, în doar câteva minute. Cu pachetul Bun venit, ai cont curent, card de debit și Mobile Banking. E simplu să-l obții: completezi datele din formular, faci o poză cărții de identitate și un selfie, apoi un scurt apel video cu un operator al băncii și semnezi electronic contractul. Pachetul online de cont curent este gratuit (comision lunar zero) dacă, lunar, ai încasări echivalente cu salariul minim net pe economie.

Descoperit de card - overdraft 100% online

Cu descoperitul de card, ai o rezervă de bani pentru situații neprevăzute. Poți primi până la 9 salarii, la o dobândă avantajoasă de doar 9,59%/an. Plătești doar pentru sumele utilizate efectiv.

Aplici online, completând formularul, faci poză la cartea de identitate și un selfie, apoi intri într-un apel video și primești pe loc răspunsul.