Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Dobanzi competitive

Modalitati de rambursare flexibile, in functie de specificul activitatii clientului

Garantii flexibile

Perioada de gratie de maxim 6 luni, indiferent de perioada de creditare

Fara plata comisionului de analiza, in conditiile in care clientii vor achizitiona unul din urmatoarele produse: Internet Banking CEConline, Master Card Business Silver, Visa Business Silver

Solutionare rapida a Cererii de Credit

Vizualizarea situatiei financiare si a operatiunilor pe contul curent/card se pot realiza utilizand serviciile de Internet Banking si Mobile Banking asigurate de Banca.

Banca ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.
Clienti eligibili: orice client al Bancii, persoana juridica (IMM sau Corporate) care indeplineste criteriile de eligibilitate stabilite de Banca.

Destinatia creditului: finantarea datoriilor la bugetul consolidat (plata obligatiilor bugetare restante) determinate in baza Certificatului Fiscal.

Perioada de creditare: maximum 60 luni

Perioada de gratie: maximum 6 luni

Valoarea creditului: determinata de valoarea totala a obligatiilor restante la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, conform certificatului de atestare fiscala, dar nu poate depasi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilant anual incheiat. In baza Cererii clientului, Banca va solicita Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), situatia obligatiilor firmei, iar in functie de aceasta va fi acordat creditul fara a depasi valoarea solicitata de client.

Contributie proprie: nu se solicita. In cazul in care valoarea creditului nu acopera integral valoarea restantelor existente, se va solicita clientului un aport propriu in suma egala cu diferenta ramasa neacoperita.

Valuta: Lei

Garantii: se vor solicita obligatoriu urmatoarele tipuri de garantii:
- ipoteca imobiliara si/sau ipoteca mobiliara sau gaj pe titluri negociabile/Garantia FNGCIMM acordata numai pentru clientii IMM;
- un bilet la ordin in alb, fara protest avalizat de administratorii/asociatii societatii;
- ipoteca mobiliara asupra conturilor curente ale clientului deschise la Banca.

In completare: orice garantie sau mix de garantii dintre cele acceptate de Banca. NU va fi acceptata in garantie ipoteca mobiliara asupra stocurilor de marfa si produselor finite.

Rambursarea creditului se face lunar. In cazuri bine justificate, in functie de specificul activitatii clientului, scadentele pot fi stabilite lunar, trimestrial sau semestrial, in rate egale.