Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Posibilitatea finantarii intregului ciclu de productie, de la insamantare pana la valorificarea productiei

Modalitati de rambursare si garantii flexibile

Dobanzi competitive, in lei, eliminand riscul valutar

Nu se solicita contributie proprie

Vizualizarea situatiei financiare si a operatiunilor pe contul curent/card se pot realiza utilizand serviciile de Internet Banking si Mobile Banking asigurate de Banca.

Clienti eligibili: operatorii economici care se incadreaza in categoria IMM, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM, cu modificarile si completarile ulterioare, care indeplinesc conditiile generale de creditare, au rezultate financiare satisfacatoare si un istoric bun al comportamentului de plata in relatia cu Statul, partenerii de afaceri si institutiile de credit, in conformitate cu reglementarile interne ale CEC Bank.

Destinatie: finantarea intregului ciclu de productie, de la insamantare pana la valorificarea productiei (infiintare cultura, intretinere cultura si recolta, depozitare si valorificare).

Perioada de creditare: maximum 18 luni.

Valoarea creditului: se stabileste in functie de capacitatea de rambursare a clientului si in functie de fisele tehnologice prezentate de client.

Valuta: LEI

Contributia proprie: nu se solicita.

Garantii: Pe fiecare etapa in parte a ciclului de productie, se va solicita o minima structura de garantii, din cele acceptate de Banca

Rambursarea creditului: Scadentele pot fi stabilite de comun acord cu clientul in functie de termenele de valorificare a stocurilor.