Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

gh_carabasan.jpg

Domnul Carabasan s-a alaturat echipei bancii in luna iulie 2007, ocupand pozitia de vicepresedinte.

Absolvent al Academiei de Studii Economice, domnul Gheorghe Carabasan se bucura de o experienta de 39 de ani in activitatea bancara. In perioada 1973-1994 a lucrat in Banca Romana de Comert Exterior (B.R.C.E.), unde a ocupat succesiv functiile de economist, inspector, sef serviciu, director, vicepresedinte si membru in Consiliul de Administratie al B.R.C.E. In calitate de vicepresedinte, a coordonat activitatea directiilor Contabilitate Externa, Plati Externe, Credite si Informatica.

In perioada 1975-1984, domnul Gheorghe Carabasan a colaborat cu Academia de Studii Economice - Catedra de Contabilitate si Catedra de Analiza Economica. Intre anii 1990-1994 a fost membru in Consiliul de Administratie la Banca Franco-Romana, la Banca Italo-Romena, la Frankfurt Bukarest-Bank, precum si la societatile Mercur Trading S.A., Electra Trading S.A. si S.C. Prompt S.A.

In 1995 a detinut pozitia de director al Directiei Trezorerie si Decontari a Eximbank iar un an mai tarziu a devenit directorul Sucursalei “Libertatii” a Alpha Bank Romania. La inceputul anului 1998 a devenit director al Directiei Operatiuni a Alpha Bank, unde asigura, printre altele, coordonarea activitatilor de plati externe, corespondenti bancari, decontari, Internet banking, arbitraj si trezorerie.

In continuare, pana in 1999, a fost cenzor la Mercur Trading S.A. si S.C. Prompt S.A. In perioada 2002 - iulie 2007 a fost  membru in Consiliul de Administratie al Fondului Roman pentru Eficienta Energetica.

Dedicat permanent perfectionarii profesionale, domnul Gherghe Carabasan a urmat cursuri post-universitare in domeniul financiar-bancar, in domeniul comertului exterior si a participat la conferinte, cursuri, seminarii si alte manifestari, atat in tara cat si in strainatate.