Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

mihaela_popa.jpg

Doamna Mihaela Popa s-a alaturat echipei de conducere, in calitate de vicepresedinte coordonator al diviziei Corporate din septembrie 2007, anterior ocupand pozitia de director vanzari - Sucursala Municipiului Bucuresti, din cadrul CEC Bank. In perioada septembrie 2018 - ianuarie 2019, doamna Popa a ocupat functia de Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, interimar. Incepand cu data de 24 octombrie 2019, doamna Popa ocupa functia de Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finante-Banci, doamna Mihaela Popa are o experienta de peste 30 de ani in activitatea bancara. Si-a inceput cariera in 1978  la Banca Romana de Comert Exterior (B.R.C.E.), unde a avansat pana la functia de director de sucursala. Din 1999 pana in 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, iar din 2003 pana in 2006, a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank Romania.

A urmat mai multe cursuri la nivel european, in special in domeniul vanzarilor, iar printre premiile primite se numara distinctia "Leading Corporate Executive Award", pentru priceperea si pasiunea cu care ii conduce pe angajatii CEC Bank.