Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank la Gala Bancheri de top 2011

Joi, 21 iulie, in ambianta deosebita a Hotelului Athenee Palace Hilton, s-a desfasurat cea de a IV-a editie a Galei "Bancheri de Top", in cadrul careia CEC Bank a castigat premiul pentru cel mai bun raport credite/depozite din sistemul bancar romanesc.

La inmanarea premiului, domnul Radu Gratian Ghetea a tinut sa multumeasca tuturor celor care au contribuit si contribuie in continuare, prin activitatea desfasurata in fiecare zi, la transformarea CEC Bank dintr-o simpla casa de economii intr-o banca comerciala.

Gala "Bancheri de Top", organizata de catre Finmedia, a premiat  performantele aferente anului 2010 a celor mai importanti jucatori care dau trendul si modeleaza piata financiar-bancara din Romania. Editia din acest an a inclus si o masa rotunda, in cadrul careia s-au purtat discutii pe tema tendintelor din domeniul financiar bancar, atat pe segmentul retail, cat si pe corporate. La discutii a participat si domnul Radu Gratian Ghetea, care a declarat ca la nivelul comunitatii bancare exista un potential deosebit pentru reluarea creditarii, atat pe segmentul de retail, cat si pe cel corporate. Printre ceilalti participanti la masa rotunda s-au aflat: domnul Paul Ichim - Vicepresidente Eximbank, domnul Kurt Weber - Managing Director Horváth & Partners, domnul Leonard Mandroiu - Director General Konsalnet Security, doamna Speranta Munteanu - Senior Director KPMG, domnul Mircea Busuioceanu - Director Executiv Directia Risc Raiffeisen Bank si domnul Roland Pecsenye - CEO IND Group.

La acest eveniment  au participant in calitate de reprezenti ai bancii noastre si domnul Prim-Vicepresedinte Andrei Liviu Stamatian, doamna Vicepresedinte Mihaela Popa, domnul Vicepresedinte Gheorghe Carabasan, doamna Laura Mihai - Director Directia Clienti Mari, doamna Camelia Dangeanu - Director Directia Juridica si domnul Cristian Nae - Director Directia Produse si Servicii Bancare.