CEC Bank la Gala Bancheri de top 2011

Joi, 21 iulie, in ambianta deosebita a Hotelului Athenee Palace Hilton, s-a desfasurat cea de a IV-a editie a Galei "Bancheri de Top", in cadrul careia CEC Bank a castigat premiul pentru cel mai bun raport credite/depozite din sistemul bancar romanesc.

La inmanarea premiului, domnul Radu Gratian Ghetea a tinut sa multumeasca tuturor celor care au contribuit si contribuie in continuare, prin activitatea desfasurata in fiecare zi, la transformarea CEC Bank dintr-o simpla casa de economii intr-o banca comerciala.

Gala "Bancheri de Top", organizata de catre Finmedia, a premiat  performantele aferente anului 2010 a celor mai importanti jucatori care dau trendul si modeleaza piata financiar-bancara din Romania. Editia din acest an a inclus si o masa rotunda, in cadrul careia s-au purtat discutii pe tema tendintelor din domeniul financiar bancar, atat pe segmentul retail, cat si pe corporate. La discutii a participat si domnul Radu Gratian Ghetea, care a declarat ca la nivelul comunitatii bancare exista un potential deosebit pentru reluarea creditarii, atat pe segmentul de retail, cat si pe cel corporate. Printre ceilalti participanti la masa rotunda s-au aflat: domnul Paul Ichim - Vicepresidente Eximbank, domnul Kurt Weber - Managing Director Horváth & Partners, domnul Leonard Mandroiu - Director General Konsalnet Security, doamna Speranta Munteanu - Senior Director KPMG, domnul Mircea Busuioceanu - Director Executiv Directia Risc Raiffeisen Bank si domnul Roland Pecsenye - CEO IND Group.

La acest eveniment  au participant in calitate de reprezenti ai bancii noastre si domnul Prim-Vicepresedinte Andrei Liviu Stamatian, doamna Vicepresedinte Mihaela Popa, domnul Vicepresedinte Gheorghe Carabasan, doamna Laura Mihai - Director Directia Clienti Mari, doamna Camelia Dangeanu - Director Directia Juridica si domnul Cristian Nae - Director Directia Produse si Servicii Bancare.