Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Joi, 17 iulie a.c., in cadrul Galei de decernare a premiilor „Bancheri de top”, CEC Bank a obtinut premiul pentru cea mai vasta retea de unitati teritoriale la finele anului 2007. 

Festivitatea s-a desfasurat in sala Atlas de la Radisson SAS Hotel si a reunit personalitati marcante ale vietii bancare, presedinti ai bancilor comerciale, vicepresedinti, directori generali, consilieri ai guvernatorului BNR, analisti financiari si reprezentanti ai sectoarelor conexe bankingului. 

Anuarul “Bancheri de top” este o publicatie concentrata pe industria bancara, care analizeaza obiectiv atat indicatorii cantitativi (active, retea, profit, clienti, credite, depozite etc.), cat si pe cei calitativi (rentabilitatea activelor, a capitalurilor, raportul cost/venit, profitabilitatea angajatilor si a unitatilor teritoriale, capitalizarea acestora etc.). Publicatia cuprinde editoriale, analizele la zi ale pietei de profil, gandurile si opiniile a 33 de fosti si actuali bancheri de prim rang, noutatile privind dinamica bankingului la nivel mondial, alternativele, provocarile, tendintele momentului.