Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

In cadrul Conferintei cu tema "Finantare Sustenabila Globala" (“Global Sustainable Finance Conference”), CEC Bank a fost premiata cu diploma de merit la categoria "Proiecte de finantare durabila cu impact deosebit", pentru succesul remarcabil in finantarea pe termen lung a proiectelor industriale/comerciale sau de infrastructura avand ca beneficiari comunitatile locale, protejarea mediului. Este cel de-al doilea premiu obtinut de CEC Bank in cadrul prestigioasei conferinte, dupa cel conferit in 2014.

Distinctia i-a fost inmanata doamnei Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank, in semn de apreciere pentru sustinerea de catre banca a mai multor proiecte, dintre care il amintim pe cel intitulat "BHB-Sustainable Development Business Center", derulat in cadrul Programului Operational de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania. Scopul acestui proiect este de a contribui la dezvoltarea transfrontaliera a mediului de afaceri si a pietei muncii in contextul dezvoltarii durabile si se adreseaza unui numar de 500 de agenti economici din judetele Bihor si Hajdu Bihar, din toate domeniile de activitate. CEC Bank a sustinut beneficiarul roman, Camera de Comert si Industrie Bihor, prin acordarea unei linii de credit pentru investitii in valoare de 2,5 milioane de lei, cu o scadenta de 24 de luni.

"Global Sustainable Finance Conference" s-a desfasurat la Karlsruhe (Germania), in perioada 14-16 iulie a.c., fiind organizata sub egida Organizatiei Europene pentru Dezvoltare Sustenabila. Obiectivul unic al acestui organism este dezvoltarea de strategii, programe, initiative si proiecte care sa contribuie la punerea in aplicare a Strategiei Uniunii Europene pentru Dezvoltare Durabila.