Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC BankPremiu ANEIR pentru creditarea exportatorilor

Luni, 15 decembrie 2014, CEC Bank a primit din partea Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) Trofeul Special de Excelenta 2014, pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor.

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, de catre domnul Mihai Ionescu, Presedinte ANEIR. Multumind pentru distinctia primita, domnul Radu Ghetea a subliniat implicarea continua a bancii in sustinerea exportatorilor, aspect evidentiat de cresterea semnificativa a valorii creditelor acordate acestui sector.

Premierea a avut loc in cadrul evenimentului prilejuit de lansarea de catre Banca Nationala a Romaniei a emisiunii numismatice dedicate aniversarii a 150 de ani de la infiintarea CEC Bank. Trofeele ANEIR recompenseaza cele mai active companii ce activeaza in principalele sectoare de export (metalurgia neferoasa, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale s.a.), precum si bancile care au sustinut cu predilectie eforturile exportatorilor.