Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank 2014 premiul Most Trustful Bank

Miercuri, 10 decembrie 2014, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", CEC Bank a primit premiul "Most Trustful Bank".

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank. Referindu-se la acest eveniment si la premiul acordat bancii, domnia sa a declarat:

"Este inaltator sa fii exponentul a 150 de ani de istorie si cultura bancara. CEC Bank este in prezent un garant al valorii si al increderii dobandite de-a lungul timpului. Suntem mandri ca institutia noastra a reusit, atat prin valorile sale fundamentale: stabilitate, incredere si onestitate, cat si prin perseverenta si profesionalismul echipei din care fac parte sa se situeze in topul preferintelor clientilor. Doresc sa le multumesc cu acest prilej celor peste  sase mii de colegi pe care ii reprezint si alaturi de care am scris si continuam sa scriem pagini de istorie. In contextul economic actual, consider ca este de datoria noastra sa sustinem mediul de afaceri romanesc. CEC Bank a fost si este o banca ce  sustine IMM-urile, agricultura si unitatile administrative teritoriale, stimuleaza consumul, dar in special a ajutat la accelerarea absorbtiei fondurilor europene".

Premiile anuale ale revistei "Piata Financiara" recompenseaza performantele din sectorul financiar-bancar si evidentiaza realizarile notabile din economie. Intrat deja in traditie, evenimentul  din acest an s-a desfasurat la sediul Bancii Nationale a Romaniei si a reunit personalitati din domeniul financiar-bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.