Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Marti, 26 noiembrie 2019, in cadrul celei de-a treia editii a Galei Business Arena Awards for Excellence 2019, CEC Bank a primit premiul "Anniversary of the Year in Banking", pentru atingerea unui inalt nivel de recunoastere si admiratie pentru rezultate deosebite si inovatie in industria bancara, cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infiintare.

Doamna Mihaela Popa, Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, a primit premiul "Lifetime Achievement in Banking", pentru atingerea unui inalt nivel de recunoastere si admiratie din partea comunitatii de afaceri, pentru rezultate profesionale remarcabile si calitati de leadership creativ in domeniul bancar.

In cadrul Galei au fost recunoscute si recompensate persoanele si organizatiile din mediul bancar, afaceri, cultura, sport si societate civila care au inregistrat rezultate remarcabile pe parcursul anului 2019.

Evenimentul, organizat de Business Arena Magazine, s-a desfasurat la Ramada Bucharest Parc Hotel si a reunit profesionisti din mediul de business si financiar-bancar, IT, antreprenoriat, telecomunicatii, turism, relatii publice s.a.