Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

In perioada 15-18 noiembrie 2018, CEC Bank participa la cea de-a XL-a editie a Targului de Turism al Romaniei. Vizitatorii beneficiaza de consiliere financiara specializata la standul bancii din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Pavilionul B2.

Targul reuneste cele mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Ofertele companiilor expozante vizeaza de asemenea si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Evenimentul contine si o latura business-to-business, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.