Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Miercuri, 30 septembrie 2009, in cadrul celei de-a saptea editii a competitiei Romanian PR Award, CEC Bank a primit trofeul "Golden Award for Excellence" in Comunicare Interna, pentru Buletinul lunar CEC Bank. Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Parlamentului si a reunit specialisti in comunicare din SUA, Germania, Belgia, Marea Britanie, Italia, Turcia si Romania.

Premiul a fost inmanat d-nei Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank si d-nei Oltea Belciuganu, director Directia Marketing. La decernarea premiului au fost prezenti si d-na Cristina Tudose, sef Serviciu Marketing CEC Bank, d-na Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient si dl. Robert Tiderle, General Manager Papaya Advertising.

Premiul pentru comunicare interna a fost acordat de un juriu format din: Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications,  Peter Debreceny, Chairman al Institute for Public Relations (SUA) si Vice-Presedinte al Arthur W Page Society, Simona-Mirela Miculescu, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar, Reprezentant al Romaniei pe langa Natiunile Unite, Gabriela Enea, director al Directiei pentru Relatii Publice a Camerei Deputatilor, Rares Petrisor, presedintele Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) si Tudor Ciubotaru, PR & Communication Manager in cadrul Pfizer Romania.

Studiul de caz inscris a fost: "Campania de comunicare interna a brandului CEC Bank" si a prezentat sesiunile de brand engagement, campania “Forta vine din interior”, buletinul CEC Bank si alte actiuni desfasurate pe parcursul anului 2008.

In aceeasi categorie au mai concurat:
- Coca-Cola HBC Romania & IMAGE PR: "Grija pentru mediu incepe din masina mea!"
- Cosmote & V+O Communication: "Green Office – Protejeaza mediul inconjurator incepand cu propriul birou"
- Petrom & Ogilvy Group: Caravana Petrom "ce-i mai bun in noi"
- RBS Romania & Lowe PR: "Make It Happen!" Campanie de comunicare interna

S-au acordat doua Silver awards pentru Cosmote si RBS.

Anuntand premiul, domnul Rares Petrisor, membru al juriului, a spus: "Acum 20 de ani nu credeam ca voi ajunge sa spun asta: astazi mi-ar placea sa lucrez la CEC Bank".

Premiul pentru "Comunicatorul anului" i-a fost acordat d-lui Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

In total, s-au acordat sase premii de aur, 19 premii de argint si un premiu special, distribuite pe cele opt categorii de concurs si 13 premii pentru echipele studentesti participante la Junior PR Award.