Joi 29 ianuarie 2009, a avut loc festivitatea de decernare a premiilor "Oamenii Anului" editia a XVIII-a a publicatiei "NINE O’ CLOCK". Cu acest prilej, premiul BANCA ANULUI a fost decernat CEC Bank si domnului Presedinte Radu Gratian Ghetea pentru cel mai eficient management din sistemul bancar.

In cuvantul sau, domnul Radu Gratian Ghetea a multumit juriului format din diplomati, oameni de afaceri romani si straini, bancheri, pentru recunoasterea efortului depus de echipa CEC Bank in atingerea unor performante deosebite.

"Dedic acest premiu celor 6.600 de membri ai echipei CEC Bank. A existat o coeziune si un efort comun pentru a atinge aceasta performanta. CEC Bank este o banca comerciala universala, competitiva, care ofera clientilor produse si servicii diverse si de calitate, urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care, prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca, ca factor de multiplicare si dezvoltare. Banca este un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea fondurilor europene. O atentie deosebita este acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei".

Evenimentul a avut loc la Hotelul Marriot si a intrunit numeroase personalitati, ambasadori, bancheri, oameni de afaceri, reprezentanti ai autoritatilor de stat.