In perioada 17-19 aprilie 2008, CEC a participat la cea de-a doua editie a Targului BankingJobs, eveniment destinat exclusiv campaniilor de resurse umane din domeniul financiar-bancar. Manifestarea a fost gazduita de Institutul Bancar Roman si s-a bucurat de prezenta a 15 institutii financiar-bancare de pe piata romaneasca. 

Pe perioada targului, bancile participante au scos la concurs aproximativ 3.000 de posturi. Ofertele de munca s-au adresat absolventilor de facultati cu profil economic, studentilor din institutiile de invatamant de profil, celor cu experienta in domeniul bancar, precum si celor din alte domenii, care vor sa-si reorienteze cariera profesionala catre sistemul financiar-bancar. Din aceasta ultima categorie, foarte cautati au fost specialistii in vanzari, in conditiile unei concurente acerbe pe segmentele serviciilor bancare dedicate populatiei si intreprinderilor mici si mijlocii. 

Vizitatorii Targului BankingJobs au avut posibilitatea sa opteze pentru jobul dorit, de la pozitii de entry-level, pana la posturi de middle-management. Urmatorul pas in cariera financiar-bancara a candidatilor va fi decis doar de motivatia, abilitatile, pregatirea si experienta fiecaruia.