CEC a participat, in calitate de partener asociat, la Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara - Profinn 2007. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 17-18 septembrie a.c., in incinta Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Aflat la cea de-a treia editie, targul a vizat accesul intreprinzatorilor din domeniul agriculturii ecologice, industriei alimentare si domeniilor conexe la finantarile rambursabile, nerambursabile si combinatiilor acestora.

In acest scop, s-au desfasurat in paralel o serie de manifestari: conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar-bancar, fiind tratate subiecte de interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara. In cadrul conferintei, module separate au fost dedicate discutarii accesului la fondurile europene postaderare si subiectelor legate de respectarea normelor europene, implementarea sistemelor de management al calitatii si cresterea competitivitatii produselor romanesti.

La eveniment au fost prezenti reprezentanti din cadrul ministerelor implicate in derularea finantarilor pe domeniile vizate si alti invitati din cadrul FNGCIMM, FGCR, CSA, UNSICAR, UNSAR, banci si societati de asigurare, brokeri, reprezentanti ai Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, reprezentantii ambasadelor principalelor tari UE, sectorul ONG, reprezentanti ai mass-media.