CEC a participat la cea de-a VII-a editie a ExpoInvest Imobiliar, cel mai important salon financiar-bancar specializat pe segmentul finantarilor imobiliare. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 17 - 21 aprilie 2007, in Complexul Expozitional Romexpo, Pavilionul 2. 

Organizarea salonului ExpoInvest in cadrul celui mai mare targ de constructii din Romania, Construct Expo Antreprenor, permite vizitatorului sa beneficieze de o oferta pachet: de la identificarea casei ideale de achizitionat sau a terenului pentru constructie si a planului arhitectural pentru casa, pana la finantare si amenajarea interioara a casei. 

De-a lungul primelor sase editii, ExpoInvest a fost vizitat de cca. 30.000 de persoane interesate sa contracteze serviciile si produsele financiar-bancare promovate. Firmele expozante au provenit din sectorul bancar si de asigurari, dar si din sectoare conexe: piata de capital, fonduri de garantare, agentii guvernamentale, companii media cu publicatii de specialitate, scoli de afaceri, agentii imobiliare si dezvoltatori de proiecte imobiliare.