In perioada 3 - 7 octombrie 2006, CEC participa la editia a 32-a a Targului International Bucuresti – TIB, desfasurat in incinta Complexului Expozitional Romexpo.

Actuala editie isi propune sa aduca in atentie noutatile tehnologice de ultima ora, sa prezinte corect si concret realizarile economiei romanesti si, nu in ultimul rand, sa contribuie la amplificarea dialogului comercial.

TIB 2006 gazduieste saloane de inginerie mecanica, inginerie auto, transport si depozitare, energetica, inginerie electrica si electronica, comunicatii, IT industrial, chimie si petrochimie, metalurgie, servicii, media s.a. La standul CEC, amplasat in Pavilionul Central, consilierii bancii ofera vizitatorilor informatii detaliate despre produsele de creditare destinate cu precadere persoanelor juridice.

CEC sustine stimularea parteneriatului investitional prin participarea la Bursa de Contacte “Finantatori – titulari de proiecte de investitii”, din cadrul editiei a VI-a a Forumului International de Investitii. Evenimentul, avand ca tema “Aderarea la Uniunea Europeana – oportunitati sau constrangeri pentru investitiile directe?”, a fost organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si s-a desfasurat pe perioada Targului International Bucuresti.

Atestat UFI si inclus in randul celor mai importante targuri tehnice ale lumii, TIB este recunoscut in cercurile de afaceri internationale si se bucura de o traditie de mai bine de 30 ani. Editia 2006 inregistreaza peste 950 de participanti, companii de prestigiu pe plan intern sau international.