In cadrul celei de-a treia editii a Galei Premiilor eCommerce, CEC Bank a fost premiata pentru “Cel mai bun raport carduri inrolate/carduri activate in 3D Secure”. Evenimentul a avut loc vineri, 10 octombrie 2008, la Rin Grand Hotel din Bucuresti.

Festivitatea de decernare a premiilor in industria de comert electronic se adreseaza tuturor celor care activeaza in acest domeniu: organizatii internationale emitente de carduri, procesatori de plati si payment gateway-uri, banci, magazine online, furnizori de solutii si servicii e-commerce, distribuitori, agentii de publicitate online si presa de specialitate.

La Gala Premiilor eCommerce 2008, bancile procesatoare de plati prin card in mediul virtual au fost rasplatite in functie de performantele inregistrate pe parcursul ultimului an si in baza cifrelor oferite de procesatorul RomCard S.A.. CEC Bank a fost premiata pentru un numar de 1.171 carduri activate din 2.304 carduri inrolate (raport de 50,82%).

Festivitatea de decernare a premiilor a fost precedata de doua ore de seminarii, in care s-a discutat activ despre situatia actuala a pietei de comert electronic si despre principalele probleme intampinate de magazinele online.