In perioada 22-25 mai 2008, CEC Bank a participat la cea de-a IV-a editie a targului de case si proprietati Real Bucharest. Evenimentul s-a desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti, beneficiind de un spatiu expozitional de peste 1.000 mp.

Targul a reunit dezvoltatori de proiecte imobiliare, constructori, finantatori, antreprenori si consultanti. Numarul record de expozanti a oferit posibilitatea vizitatorilor de a se bucura de sprijin in toate etapele achizitionarii unei locuinte, de la compararea ofertelor, pana la alegerea solutiei optime de finantare. 

Expozitia din acest an, la care au fost inscrise peste 70 de proiecte imobiliare, a adus ca element de noutate un birou de consultanta gratuita pentru obtinerea creditelor necesare achizitionarii imobilelor. 

Pe parcursul a patru zile, vizitatorii au intrat in contact cu ofertele cele mai potrivite, tendintele-cheie ale pietei imobiliare, ultimele noutati in domeniu, beneficiind de sfatul direct al consilierilor specializati, prezenti in spatiul expozitional.