CEC Bank a participat, in calitate de partener, la cea de-a VIII-a editie a Targului International de Apartamente CONDOMINIUM. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 12-15 februarie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti si a inregistrat un total de peste 8.000 de vizitatori.

CONDOMINIUM EXPO, singurul targ specializat de apartamente din Romania, a reunit cei mai importanti dezvoltatori si dealeri imobiliari, atat din tara cat si de peste hotare. Manifestarea a adus in atentia publicului cele mai noi si mai reprezentative proiecte din Bucuresti si din tara, dar si apartamente de vacanta, la mare sau la munte, in Romania sau in strainatate (cu precadere Spania si Germania).

Tinand cont de conditiile pietei, expozantii au acordat reduceri la pretul de lista al apartamentelor cuprinse intre 10% si 30%. In cadrul targului au fost prezentate peste 25 de proiecte imobiliare, care includ peste 10.000 de apartamente noi, cu preturi intre 750 euro/mp si 2.200 euro/mp. Pe parcursul celor patru zile ale targului, consilierii CEC Bank au prezentat vizitatorilor cele mai avantajoase solutii de finantare pentru achizitionarea sau amenajarea apartamentelor.