Expozitia internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse farmaceutice pentru medicina dentara, DENTA, si-a redeschis portile in perioada 28.02-03.03.2007. 

CEC a fost prezent la manifestare pentru a doua oara consecutiv, in cadrul standului Edwards International Group. Consilierii CEC au oferit vizitatorilor detalii privind cele mai avantajoase solutii de finantare ale bancii. 

Evenimentul, ajuns la a XVII-a editie, a reunit peste 120 de firme participante din Belgia, Elvetia, Italia, Republica Moldova, Ungaria si Romania, pe o suprafata de peste 10.000 mp. DENTA s-a impus in decursul anilor ca loc de intalnire a importatorilor, producatorilor si utilizatorilor de produse si tehnologii, a specialistilor si cadrelor didactice universitare din sfera medicinii dentare. 

Romexpo a gazduit, pe toata perioada desfasurarii evenimentului, o serie de simpozioane, demonstratii practice si cursuri de educatie medicala continua. In paralel cu editia de primavara a DENTA 2007, a avut loc si Congresul International de Medicina Dentara, organizat de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania si FDI World Dental Federation.