In perioada 08-12.11.2006, CEC a fost prezent la cea de-a XI-a editie a Targului International pentru Agricultura si Industrie Alimentara INDAGRA 2006, desfasurat in incinta complexului expozitional Romexpo din Bucuresti.

In cadrul standului societatii MAT Craiova, consilierii CEC au oferit detalii despre modul de contractare a creditului ProAgricol. Societatea doljeana a semnat un parteneriat cu Casa de Economii si Consemnatiuni, in vederea facilitarii accesului producatorilor agricoli la tractoarele produse, prin contractarea creditului ProAgricol.

Incepand cu anul 1996, expozitia internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si alimentatiei – INDAGRA s-a dezvoltat continuu, inregistrand la editia din acest an 730 de firme expozante din 23 de tari, pe o suprafata expozitionala de 41.000 mp.

Editia din acest an s-a desfasurat concomitent cu PROSHOP – salon specializat pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor, si ALL PACK – expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice.