Sala Palatului din Bucuresti a gazduit, in perioada 11-14 octombrie 2007, cea de a treia editie a targului de case si proprietati Real Bucharest. Cu o suprafata de peste 1.000 mp, expozitia a asigurat platforma necesara pentru contacte si comunicare in domeniul imobiliar. In vederea alegerii solutiei optime de finantare, vizitatorii au beneficiat, la standul CEC, de consiliere financiara directa.

Evenimentul a vizat interesele pe termen scurt ale investitorilor de pe aceasta piata, cele ale constructorilor, ale finantatorilor si, mai ales, cele ale viitorilor beneficiari. Vizitatorii au avut posibilitatea de a investi in proiecte imobiliare sau de a-si gasi casa mult visata direct in spatiul expozitional. 

Pe parcursul a patru zile, la Real Bucharest au fost prezentate cele mai avantajoase oferte, tendintele-cheie ale pietei imobiliare, ultimele noutati in domeniu, creditul adecvat ori sfatul direct, nemijlocit, al consilierilor specializati, prezenti în spatiul expozitional. 

In Bucuresti, ca si in principalele orase ale tarii, nevoia de schimbare a adus un numar record de investitori straini, care s-au angajat in proiecte majore de constructii, in valoare cumulata de miliarde de euro. Doar in capitala vor fi disponibile in acest an peste 20.000 de apartamente noi, fara a pune la socoteala numarul caselor si al vilelor aflate in curs de constructie sau de finisare.