Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Marți, 26 noiembrie 2019, în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Business Arena Awards pentru Excelență 2019, CEC Bank a primit premiul „Aniversarea Anului în Banca”, din cauza atingerii unui nivel ridicat de recunoaștere și admirație pentru rezultatele remarcabile și inovație în industria bancară, cu ocazia aniversării a 155 de ani de la înființare.

Doamna Mihaela Popa, manager - prim-vicepreședinte al Comitetului director al CEC Bank, a primit premiul „Realizarea vieții în activitatea bancară”, pentru obținerea unui nivel ridicat de recunoaștere și admirație din partea comunității de afaceri, pentru rezultate profesionale deosebite și leadership creativ calități în sectorul bancar.

Această gală a oferit recunoaștere și a răsplătit persoane și organizații din sectorul bancar, sectorul de afaceri, cultură, sport și societatea civilă care au obținut rezultate remarcabile pe parcursul anului 2019.

Evenimentul, organizat de Business Arena Magazine, a avut loc la Ramada Bucharest Parc Hotel și a reunit profesioniști din mediul de afaceri și financiar-bancar, IT, antreprenoriat, telecomunicații, turism, relații publice etc.