Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC Bank iti ofera consiliere de specialitate pe zona proiectelor cu fonduri europene prin intermediul Birourilor de consiliere IMM-uri si Fonduri Europene.

In perioada de programare 2007-2013, categoriile de beneficiari eligibili au inclus atat agenti economici, administratii publice locale cat si persoane fizice (cu obligatia ca pana la data semnarii Contractului de Finantare sa se constituie ca si persoane juridice). De aceea nevoia de consiliere a fost diversificata. Pentru a fi mai aproape de potentialii beneficiari, incepand cu anul 2008, banca a infiintat 48 de birouri cu personal specializat in domeniul fondurilor europene si al IMM-urilor, pe care le puteti regasi in cadrul fiecarei sucursale judetene.

Peste 200 de persoane instruite in problematica fondurilor europene, din care 48 consilieri cu experienta in domeniu, asigura consilierea gratuita a intreprinzatorilor, pentru dezvoltarea afacerii si pentru prezentarea produselor dedicate accesarii fondurilor europene.

Personalul CEC Bank se bucura de o expertiza solida in structurarea finantarii bancare pentru proiecte cu fonduri europene nerambursabile, precum si in acordarea de consiliere in toate etapele de dezvoltare a proiectelor:

  • incadrarea ideii de proiect in programele de finantare existente, nationale si europene;
  • scheme de finantare disponibile;
  • furnizarea de informatii cu privire la eligibilitatile programelor de finantare;
  • informare asupra posibilitatilor de  prefinantare, finantare si co-finantare a cheltuilelilor din proiect etc.

Cum ne poti contacta?

In functie de judetul in care se realizeaza implementarea proiectului, consilierii CEC Bank specializati in domeniul fondurilor europene iti stau la dispozitie dupa cum urmeaza: