Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii. Aflati mai multe aici.
x

Fondurile alocate Romaniei in perioada de preaderare au reprezentat atat o sursa de sustinere a efortului investitional de aliniere a activitatilor industriale si a infrastructurii la standardele Uniunii Europene, de promovare a coeziunii economice si sociale, cat si un exercitiu important in cunoasterea si respectarea politicilor si regulilor aplicabile la nivelul Uniunii.

CEC Bank s-a implicat activ in sustinerea proiectelor eligibile in cadrul programelor PHARE si SAPARD, cu crearea cadrului intern necesar si a unor produse dedicate, care sa sustina buna implementare a acestor proiecte.

Alaturi de reprezentantii Autoritatilor de Management implicate, a contribuit la flexibilizarea conditiilor de derulare si la creionarea unor programe interne de sustinere a acestor proiecte, asa cum a fost cazul Programului Fermierul, sustinut din Fondul  pentru creditarea investitiilor in agricultura si a participat activ la organizarea si sustinerea evenimentelor de promovare a programelor in randul potentialilor beneficiari.