Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Reteaua pan-europeana pentru sprijinirea intreprinderilor Enterprise Europe Network (EEN), administrata de Comisia Europeana, ofera servicii de informare si asistenta pe teme europene, menite sa ajute intreprinderile in dezvoltarea afacerilor la nivel european.

Care sunt avantajele de care te poti bucura?

Servicii gratuite pentru stabilirea de contacte externe de afaceri

Proiect activ in Bucuresti-Ilfov, Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman

 

Inregistreaza-te in reteaua EEN! Vezi care sunt pasii necesari si cum te putem ajuta sa colaborezi cu un partener extern.

Discutii preliminare pentru identificarea nevoilor companiei

Intocmirea unui profil al companiei conform cerintelor retelei si incarcarea acestuia in sistem

Informarea companiei cu privire la expresiile de interes primite de la potentiali parteneri externi

Intermedierea de catre Banca a schimbului de informatii intre parteneri, fara a interfera in relatiile/negocierile comerciale dintre acestia

Incheierea unui acord de parteneriat care sa certifice rolul CEC Bank in stabilirea contactului ce poate influenta dezvoltarea afacerilor

 

Prin proiectul PROSME, derulat in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia in perioada 2014–2020 de un consortiu format din 12 parteneri, cele doua regiuni sunt conectate la reteaua pan-europeana pentru sprijinirea intreprinderilor Enterprise Europe Network (EEN). Reteaua EEN este administrata de Comisia Europeana si include peste 600 puncte de contact din 64 de tari (28 state membre ale UE, cinci tari candidate, doua tari din Spatiul Economic European si 29 terte tari din Europa, Asia, Africa si America). Este cea mai mare retea care ofera, prin cei peste 3.000 de angajati cu experienta in domeniu, servicii de informare si asistenta pe teme europene, menite sa ajute intreprinderile in dezvoltarea afacerilor la nivel european, in cresterea competitivitatii proprii, in cunoasterea programelor si politicilor europene.

In calitate de partener in cadrul consortiului PROSME, CEC Bank ofera servicii gratuite pentru stabilirea de contacte externe de afaceri, prin inregistrarea IMM-urilor in baza de date European Enterprise Network (EEN) si prin organizarea de evenimente de networking la care participa atat IMM-uri din Romania, cat si potentiali parteneri externi.


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne la 021-303.22.13