Online Banking Log in

Evenimente

Marti, 19.05.2015, CEC Bank a inaugurat Sucursala Ilfov, din Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 88, bl. A1-2A. Panglica inaugurala a fost taiata de domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte si Director General CEC Bank, domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedinte, doamna Mihaela Lucica Popa, Vicepresedinte si doamna Cristina Andreea Gongu, Director Sucursala CEC Bank Ilfov.

In cadrul discursului inaugural, domnul Ghetea a subliniat necesitatea deschiderii unei sucursale CEC Bank intr-o zona cu un potential de business atat de ridicat cum este Ilfovul, manifestandu-si increderea ca rezultatele sucursalei se vor inscrie in trendul ascendent urmat in prezent de banca.

"Cota de piata a CEC Bank a ajuns la 7,69%. In anul 2007, cand am pornit acest proiect, vorbeam de o cota de piata de 4,03%. Am avut in anul 2013 o cota de 7,43%, deci mergem pe trend ascendent in conditiile in care piata nu a fost deloc in aceasta directie, de crestere", a declarat domnul Ghetea. Potrivit domniei sale, situatia este similara in ceea ce priveste zona de credite, unde banca a inregistrat un avans de 6,4% fata de anul 2013.

"Facem parte din grupul celor 17 banci care au anuntat profit pentru anul 2014, in conditiile in care intregul sistem bancar a inregistrat anul trecut o pierdere de circa 4,4 miliarde de lei. In cazul nostru a fost un profit, nu foarte spectaculos, dar totusi profit. Actionarul a decis, ca si in alti ani, ca intreaga parte de profit care poate fi retinuta pentru majorarea capitalului sa fie cu aceasta destinatie, de majorare de capital. Prin urmare, in luna mai capitalul bancii a fost majorat cu inca 7 milioane de lei", a adaugat domnul Ghetea.

La eveniment au participat reprezentanti CEC Bank, clienti, parteneri de afaceri, jurnalisti din presa scrisa si electronica.

Sucursala CEC Bank Ilfov este deschisa de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.30. Mai multe detalii despre programul de lucru cu publicul al agentiilor CEC Bank pot fi obtinute pe site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, sectiunea Retea.

CEC Bank a inaugurat Sucursala Ilfov

Marti, 19.05.2015, CEC Bank a inaugurat Sucursala Ilfov, din Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 88, bl. A1-2A. [Detalii]

Joi, 14 mai 2015, dupa incheierea celui de-al cincilea mandat consecutiv de Presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, domnul Radu Gratian Ghetea a fost numit Presedinte de onoare al asociatiei. In semn de apreciere, domnului Ghetea i-a fost conferita Diploma de excelenta, pentru decisiva contributie la asigurarea stabilitatii si unitatii sistemului bancar romanesc pe parcursul a 15 ani de activitate in calitate de Presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor.

Domnul Ghetea a facut parte din conducerea ARB timp de 17 ani, dintre care 15 ani a ocupat pozitia de presedinte. In aceasta calitate, a fost distins cu Ordinul National “Pentru Merit” in gradul de Cavaler (2000).

Constituita in mai 1991 ca asociatie profesionala, Asociatia Romana a Bancilor are in prezent 39 de membri, institutii de credit cu capital majoritar privat sau de stat, sucursale si reprezentante ale unor banci straine.

ARB este membra a Federatiei Bancare Europene din 1992 (cu drepturi depline din 2007), a Consiliului European al Platilor, a Federatiei Ipotecare Europene si face parte din 26 de organisme nationale lucrative privind dezvoltarea si perfectionarea cadrului economic. Pentru aceasta, comunitatea bancara pune la dispozitie peste 800 de specialisti care participa la cele 23 de comisii tehnice ale asociatiei.

Domnul Radu Gratian Ghetea, numit Presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor

Joi, 14 mai 2015, dupa incheierea celui de-al cincilea mandat consecutiv de Presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, domnul Radu Gratian Ghetea a fost numit Presedinte de onoare al asociatiei. [Detalii]

Marti, 28 aprilie 2015, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei Premiilor Online Banking, CEC Bank si ASSECO SEE Romania au primit premiul pentru implementarea in 2014, in premiera nationala, a unei noi solutii inovatoare de autentificare a clientilor serviciilor online banking prin token cardul cu display, solutie care asigura o securitate sporita utilizatorilor platformelor CEConline si TeleCEC.

La ridicarea premiului, domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-vicepresedintele CEC Bank, a punctat principalele avantaje ale token cardului cu display: ergonomia si securitatea sporita. Domnul Stamatian a precizat ca prin lansarea acestui produs, CEC Bank a dorit sa ofere un instrument modern de autentificare, usor de folosit si care sa fie purtat in portofelele tuturor clientilor bancii.

In cadrul galei au fost prezentate rezultatele unui nou an de cresteri pe segmentul online banking-ului romanesc. Cercetarea a fost realizata de eFinance.ro si Piata Financiara, pe baza datelor furnizate de 18 banci comerciale participante la studiu.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, s-a desfasurat la Hotel Ramada Nord din Bucuresti si a reunit specialisti in domeniu, reprezentanti ai institutiilor bancare, furnizori de solutii, consultanti si presa de specialitate.

CEC Bank si ASSECO SEE Romania, premiate in cadrul Galei Premiilor Online Banking

Marti, 28 aprilie 2015, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei Premiilor Online Banking, CEC Bank si ASSECO SEE Romania au primit premiul pentru implementarea in 2014, in premiera nationala, a unei noi solutii inovatoare de autentificare... [Detalii]

Miercuri, 18 martie 2015, in cadrul "Galei UE-BERD Sustainable Energy Excellence 2015", CEC Bank a primit "Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor de energie durabila". Banca a fost reprezentata la eveniment de doamna Ramona Ivan, Director Relatii Externe si Finantari Structurale, doamna Aura Gagu, Director adjunct Relatii Externe si Finantari Structurale si doamna Ana-Maria Hai, manager relatii cu clientii.

Totodata, doua companii finantate de CEC Bank, Auto Europa SRL si Radicstar SRL, au fost nominalizate pentru implicarea in sustinerea proiectelor de eficienta energetica. Auto Europa SRL s-a numarat de altfel printre castigatorii editiei, obtinand premiul de eficienta energetica la categoria “Movers and Shakers Award”, pentru investitiile eficiente energetic in echipamente de ridicare, manipulare si transport.

Evenimentul a avut ca scop recunoasterea companiilor romanesti care s-au dedicat implementarii solutiilor de eficienta energetica in investitii durabile utilizand programe ale Bancii Europene pentru Reconstructie (EEFF si RoSEFF).

CEC Bank, premiata pentru implicarea in finantarea proiectelor de energie durabila

Miercuri, 18 martie 2015, in cadrul "Galei UE-BERD Sustainable Energy Excellence 2015", CEC Bank a primit "Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor de energie durabila". [Detalii]

Joi, 29 ianuarie 2015, in cadrul Galei Premiilor e-Finance, CEC Bank a primit Premiul e-premium banking, pentru lansarea, in 2014, a cardului de debit contactless MasterCard World, cu beneficii extinse oferite posesorilor. Premiul a fost ridicat de catre domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-vicepresedinte CEC Bank.

Evenimentul, aflat la cea de-a XII-a editie, s-a desfasurat la hotelul Ramada din Bucuresti  si a reunit personalitati de marca ale comunitatilor IT&C si financiar-bancara. Premiile anuale ale revistei e-Finance sunt recunoscute si asteptate cu un interes deosebit de specialistii din domeniu, criteriile redactiei in desemnarea castigatorilor fiind riguroase si echidistante.

CEC Bank, premiata in cadrul Galei Premiilor e-Finance

Joi, 29 ianuarie 2015, in cadrul Galei Premiilor e-Finance, CEC Bank a primit Premiul e-premium banking... [Detalii]

Marti, 16 decembrie 2014, Majestatea Sa Regele a conferit CEC Bank Decoratia regala Nihil Sine Deo, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea institutiei.

Distinctia i-a fost inmanata domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, de catre Principesa Mostenitoare Margareta, in calitate de reprezentant al Majestatii Sale Regele Mihai.

Ceremonia de decorare a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta si a reunit reprezentanti de marca ai mediului financiar-bancar si de afaceri. Evenimentul a fost urmat de un dineu aniversar (foto: RomaniaRegala.ro)

CEC Bank a primit Decoratia regala Nihil Sine Deo

Marti, 16 decembrie 2014, Majestatea Sa Regele a conferit CEC Bank Decoratia regala Nihil Sine Deo, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea institutiei. [Detalii]

Miercuri, 18 decembrie 2014 CEC Bank a primit din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R.)  trofeul Romania Olimpica. Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita a Salii de Consiliu din Palatul CEC.

Cu prilejul inmanarii premiului, domnul Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a declarat: “Este o onoare sa acordam acest trofeu.  Avem nevoie de simboluri romanesti. Sportul romanesc a dat intotdeauna valoare asa cum si CEC Bank a dat intotdeauna valoare in domeniul sau de activitate. Sper sa ne vedem si la 200 de ani!”

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General al CEC Bank. Referindu-se la premiul acordat bancii, domnia sa a declarat: “Noi avem o traditie in a sustine sportul romanesc. De cativa ani sustinem Federatia Romana de Rugby, unde domnul Alin Petrache a avut un rol deosebit. Este singurul sport de echipa cu care Romania a participat la toate campionatele mondiale, iar anul viitor echipa Romaniei va participa din nou la Cupa Mondiala. Este o mandrie pentru noi sa fim alaturi de echipa de rugby si suntem alaturi de sportul romanesc in general”.

CEC Bank a primit trofeul “Romania Olimpica”

Miercuri, 18 decembrie 2014 CEC Bank a primit din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R.) trofeul Romania Olimpica. Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita a Salii de Consiliu din Palatul CEC. [Detalii]

Luni, 15 decembrie 2014, CEC Bank a primit din partea Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) Trofeul Special de Excelenta 2014, pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor.

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, de catre domnul Mihai Ionescu, Presedinte ANEIR. Multumind pentru distinctia primita, domnul Radu Ghetea a subliniat implicarea continua a bancii in sustinerea exportatorilor, aspect evidentiat de cresterea semnificativa a valorii creditelor acordate acestui sector.

Premierea a avut loc in cadrul evenimentului prilejuit de lansarea de catre Banca Nationala a Romaniei a emisiunii numismatice dedicate aniversarii a 150 de ani de la infiintarea CEC Bank. Trofeele ANEIR recompenseaza cele mai active companii ce activeaza in principalele sectoare de export (metalurgia neferoasa, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale s.a.), precum si bancile care au sustinut cu predilectie eforturile exportatorilor.

CEC Bank, premiu pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor

Luni, 15 decembrie 2014, CEC Bank a primit din partea Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) Trofeul Special de Excelenta 2014, pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor. [Detalii]

Vineri, 12 decembrie 2014, in cadrul Galei Performantei organizata de Oxygen Events, CEC Bank a fost premiata pentru continuitate si performanta bancara romaneasca in 150 de ani de activitate.

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, care le-a multumit cu aceasta ocazie celor peste sase mii de colegi pe care ii reprezinta si alaturi de care a infaptuit cu succes proiectul de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca universala, competitiva si performanta, parte a elitei bancare din Romania.

Gala Performantei, organizata cu prilejul conferintei Lectii invatate in anii de criza, a recompensat atat performantele din sectorul financiar-bancar, cat si realizarile notabile din economie. Evenimentul s-a desfasurat la Godot Cafe-Teatru din Bucuresti si a reunit personalitati de renume din domeniul bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.

CEC Bank, premiu pentru continuitate si performanta bancara romaneasca

Vineri, 12 decembrie 2014, in cadrul Galei Performantei organizata de Oxygen Events, CEC Bank a fost premiata pentru continuitate si performanta bancara romaneasca in 150 de ani de activitate. [Detalii]

Miercuri, 10 decembrie 2014, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", CEC Bank a primit premiul "Most Trustful Bank".

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank. Referindu-se la acest eveniment si la premiul acordat bancii, domnia sa a declarat:

"Este inaltator sa fii exponentul a 150 de ani de istorie si cultura bancara. CEC Bank este in prezent un garant al valorii si al increderii dobandite de-a lungul timpului. Suntem mandri ca institutia noastra a reusit, atat prin valorile sale fundamentale: stabilitate, incredere si onestitate, cat si prin perseverenta si profesionalismul echipei din care fac parte sa se situeze in topul preferintelor clientilor. Doresc sa le multumesc cu acest prilej celor peste  sase mii de colegi pe care ii reprezint si alaturi de care am scris si continuam sa scriem pagini de istorie. In contextul economic actual, consider ca este de datoria noastra sa sustinem mediul de afaceri romanesc. CEC Bank a fost si este o banca ce  sustine IMM-urile, agricultura si unitatile administrative teritoriale, stimuleaza consumul, dar in special a ajutat la accelerarea absorbtiei fondurilor europene".

Premiile anuale ale revistei "Piata Financiara" recompenseaza performantele din sectorul financiar-bancar si evidentiaza realizarile notabile din economie. Intrat deja in traditie, evenimentul  din acest an s-a desfasurat la sediul Bancii Nationale a Romaniei si a reunit personalitati din domeniul financiar-bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.

CEC Bank, premiul “Most Trustful Bank”

Miercuri, 10 decembrie 2014, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", CEC Bank a primit premiul "Most Trustful Bank". [Detalii]

 

CEC Bank a inaugurat Sucursala Ilfov

Marti, 19.05.2015, CEC Bank a inaugurat Sucursala Ilfov, din Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 88, bl. A1-2A.

Domnul Radu Gratian Ghetea, numit Presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor

Joi, 14 mai 2015, dupa incheierea celui de-al cincilea mandat consecutiv de Presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, domnul Radu Gratian Ghetea a fost numit Presedinte de onoare al asociatiei.

CEC Bank si ASSECO SEE Romania, premiate in cadrul Galei Premiilor Online Banking

Marti, 28 aprilie 2015, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei Premiilor Online Banking, CEC Bank si ASSECO SEE Romania au primit premiul pentru implementarea in 2014, in premiera nationala, a unei noi solutii inovatoare de autentificare...

ABOUT SSL CERTIFICATES