Online Banking Log in

Evenimente

Miercuri, 18 martie 2015, in cadrul "Galei UE-BERD Sustainable Energy Excellence 2015", CEC Bank a primit "Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor de energie durabila". Banca a fost reprezentata la eveniment de doamna Ramona Ivan, Director Relatii Externe si Finantari Structurale, doamna Aura Gagu, Director adjunct Relatii Externe si Finantari Structurale si doamna Ana-Maria Hai, manager relatii cu clientii.

Totodata, doua companii finantate de CEC Bank, Auto Europa SRL si Radicstar SRL, au fost nominalizate pentru implicarea in sustinerea proiectelor de eficienta energetica. Auto Europa SRL s-a numarat de altfel printre castigatorii editiei, obtinand premiul de eficienta energetica la categoria “Movers and Shakers Award”, pentru investitiile eficiente energetic in echipamente de ridicare, manipulare si transport.

Evenimentul a avut ca scop recunoasterea companiilor romanesti care s-au dedicat implementarii solutiilor de eficienta energetica in investitii durabile utilizand programe ale Bancii Europene pentru Reconstructie (EEFF si RoSEFF).

CEC Bank, premiata pentru implicarea in finantarea proiectelor de energie durabila

Miercuri, 18 martie 2015, in cadrul "Galei UE-BERD Sustainable Energy Excellence 2015", CEC Bank a primit "Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor de energie durabila". [Detalii]

Joi, 29 ianuarie 2015, in cadrul Galei Premiilor e-Finance, CEC Bank a primit Premiul e-premium banking, pentru lansarea, in 2014, a cardului de debit contactless MasterCard World, cu beneficii extinse oferite posesorilor. Premiul a fost ridicat de catre domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-vicepresedinte CEC Bank.

Evenimentul, aflat la cea de-a XII-a editie, s-a desfasurat la hotelul Ramada din Bucuresti  si a reunit personalitati de marca ale comunitatilor IT&C si financiar-bancara. Premiile anuale ale revistei e-Finance sunt recunoscute si asteptate cu un interes deosebit de specialistii din domeniu, criteriile redactiei in desemnarea castigatorilor fiind riguroase si echidistante.

CEC Bank, premiata in cadrul Galei Premiilor e-Finance

Joi, 29 ianuarie 2015, in cadrul Galei Premiilor e-Finance, CEC Bank a primit Premiul e-premium banking... [Detalii]

Marti, 16 decembrie 2014, Majestatea Sa Regele a conferit CEC Bank Decoratia regala Nihil Sine Deo, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea institutiei.

Distinctia i-a fost inmanata domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, de catre Principesa Mostenitoare Margareta, in calitate de reprezentant al Majestatii Sale Regele Mihai.

Ceremonia de decorare a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta si a reunit reprezentanti de marca ai mediului financiar-bancar si de afaceri. Evenimentul a fost urmat de un dineu aniversar (foto: RomaniaRegala.ro)

CEC Bank a primit Decoratia regala Nihil Sine Deo

Marti, 16 decembrie 2014, Majestatea Sa Regele a conferit CEC Bank Decoratia regala Nihil Sine Deo, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea institutiei. [Detalii]

Miercuri, 18 decembrie 2014 CEC Bank a primit din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R.)  trofeul Romania Olimpica. Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita a Salii de Consiliu din Palatul CEC.

Cu prilejul inmanarii premiului, domnul Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a declarat: “Este o onoare sa acordam acest trofeu.  Avem nevoie de simboluri romanesti. Sportul romanesc a dat intotdeauna valoare asa cum si CEC Bank a dat intotdeauna valoare in domeniul sau de activitate. Sper sa ne vedem si la 200 de ani!”

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General al CEC Bank. Referindu-se la premiul acordat bancii, domnia sa a declarat: “Noi avem o traditie in a sustine sportul romanesc. De cativa ani sustinem Federatia Romana de Rugby, unde domnul Alin Petrache a avut un rol deosebit. Este singurul sport de echipa cu care Romania a participat la toate campionatele mondiale, iar anul viitor echipa Romaniei va participa din nou la Cupa Mondiala. Este o mandrie pentru noi sa fim alaturi de echipa de rugby si suntem alaturi de sportul romanesc in general”.

CEC Bank a primit trofeul “Romania Olimpica”

Miercuri, 18 decembrie 2014 CEC Bank a primit din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R.) trofeul Romania Olimpica. Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita a Salii de Consiliu din Palatul CEC. [Detalii]

Luni, 15 decembrie 2014, CEC Bank a primit din partea Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) Trofeul Special de Excelenta 2014, pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor.

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, de catre domnul Mihai Ionescu, Presedinte ANEIR. Multumind pentru distinctia primita, domnul Radu Ghetea a subliniat implicarea continua a bancii in sustinerea exportatorilor, aspect evidentiat de cresterea semnificativa a valorii creditelor acordate acestui sector.

Premierea a avut loc in cadrul evenimentului prilejuit de lansarea de catre Banca Nationala a Romaniei a emisiunii numismatice dedicate aniversarii a 150 de ani de la infiintarea CEC Bank. Trofeele ANEIR recompenseaza cele mai active companii ce activeaza in principalele sectoare de export (metalurgia neferoasa, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale s.a.), precum si bancile care au sustinut cu predilectie eforturile exportatorilor.

CEC Bank, premiu pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor

Luni, 15 decembrie 2014, CEC Bank a primit din partea Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) Trofeul Special de Excelenta 2014, pentru cea mai dinamica banca in creditarea exportatorilor. [Detalii]

Vineri, 12 decembrie 2014, in cadrul Galei Performantei organizata de Oxygen Events, CEC Bank a fost premiata pentru continuitate si performanta bancara romaneasca in 150 de ani de activitate.

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank, care le-a multumit cu aceasta ocazie celor peste sase mii de colegi pe care ii reprezinta si alaturi de care a infaptuit cu succes proiectul de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca universala, competitiva si performanta, parte a elitei bancare din Romania.

Gala Performantei, organizata cu prilejul conferintei Lectii invatate in anii de criza, a recompensat atat performantele din sectorul financiar-bancar, cat si realizarile notabile din economie. Evenimentul s-a desfasurat la Godot Cafe-Teatru din Bucuresti si a reunit personalitati de renume din domeniul bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.

CEC Bank, premiu pentru continuitate si performanta bancara romaneasca

Vineri, 12 decembrie 2014, in cadrul Galei Performantei organizata de Oxygen Events, CEC Bank a fost premiata pentru continuitate si performanta bancara romaneasca in 150 de ani de activitate. [Detalii]

Miercuri, 10 decembrie 2014, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", CEC Bank a primit premiul "Most Trustful Bank".

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank. Referindu-se la acest eveniment si la premiul acordat bancii, domnia sa a declarat:

"Este inaltator sa fii exponentul a 150 de ani de istorie si cultura bancara. CEC Bank este in prezent un garant al valorii si al increderii dobandite de-a lungul timpului. Suntem mandri ca institutia noastra a reusit, atat prin valorile sale fundamentale: stabilitate, incredere si onestitate, cat si prin perseverenta si profesionalismul echipei din care fac parte sa se situeze in topul preferintelor clientilor. Doresc sa le multumesc cu acest prilej celor peste  sase mii de colegi pe care ii reprezint si alaturi de care am scris si continuam sa scriem pagini de istorie. In contextul economic actual, consider ca este de datoria noastra sa sustinem mediul de afaceri romanesc. CEC Bank a fost si este o banca ce  sustine IMM-urile, agricultura si unitatile administrative teritoriale, stimuleaza consumul, dar in special a ajutat la accelerarea absorbtiei fondurilor europene".

Premiile anuale ale revistei "Piata Financiara" recompenseaza performantele din sectorul financiar-bancar si evidentiaza realizarile notabile din economie. Intrat deja in traditie, evenimentul  din acest an s-a desfasurat la sediul Bancii Nationale a Romaniei si a reunit personalitati din domeniul financiar-bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.

CEC Bank, premiul “Most Trustful Bank”

Miercuri, 10 decembrie 2014, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", CEC Bank a primit premiul "Most Trustful Bank". [Detalii]

Marti, 11 noiembrie 2014, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame 2014", CEC Bank a primit premiul "Corporate Bank of the Year". Banca a fost nominalizata si la titlul de "Bank of the Year" iar domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank, a fost nominalizat la titlul de "Banker of the Year".

Cu acest prilej, domnul Ghetea a multumit organizatorilor pentru premiul acordat, pe care l-a dedicat angajatilor CEC Bank.

"Sistemul bancar s-a diversificat, avem un potential extraordinar si vom putea relua creditarea la nivelul cerut de economie. In ceea ce priveste CEC Bank, banca noastra aniverseaza in acest an 150 de ani de la infiintare si vreau sa subliniez, in acest context, ca vom mentine un standard inalt in zona produselor si serviciilor oferite", a declarat domnul Ghetea.

Gala "Financial Leaders' Hall of Fame 2014", organizata de Business Arena Magazine, a recompensat institutii si personalitati de top din sectorul bancar, leasing, investitii, asigurari si bursa, pentru realizarile inregistrate pe parcursul anului 2014.

Evenimentul s-a desfasurat la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti si a reunit lideri din domeniul financiar-bancar, reprezentanti ai autoritatilor locale, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.

CEC Bank, desemnata "Corporate Bank of the Year"

Marti, 11 noiembrie 2014, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame 2014", CEC Bank a primit premiul "Corporate Bank of the Year". [Detalii]

Vineri, 24 octombrie 2014, in cadrul Galei Lady Lawyer organizata sub egida Legal Magazine Awards 2014, doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a primit Premiul pentru Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat, categoria Institutii Bancare.  Doamna Iovu a dedicat premiul tuturor colegilor consilieri juridici din banca, reiterand ideea ca succesul si rezultatele unui leader nu i se datoreaza in exclusivitate, ci se datoreaza in fapt contributiei fiecarui membru al echipei sale.

Gala Lady Lawyer este o premiera pe plan national si doreste sa celebreze doamnele care au reusit sa se impuna de-a lungul timpului în aceasta profesie, sa evidentieze cariere de succes, dar si sa reliefeze faptul ca, în România, femeile sunt o adevarata forta în avocatura si mai ales în avocatura de business. Evenimentul premiaza tenacitatea, pasiunea, viziunea, inovatia, rigoarea profesionala si capacitatea doamnelor avocat de a stabili parteneriate durabile în interesul companiilor in care activeaza. Gala de premiere are si o misiune sociala, 10% din încasari fiind donate pentru sprijinirea Asociatiei Stop Autismului.

Doamna Mirela Iovu, Premiul pentru Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat

Vineri, 24 octombrie 2014, in cadrul Galei Lady Lawyer organizata sub egida Legal Magazine Awards 2014, doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a primit Premiul pentru Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat, categoria Institutii Bancare. [Detalii]

Doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a fost invitata in calitate de speaker la conferinta Global Women Leadership Initative - The Romanian Chapter, organizata sub egida Aspen Institute Romania. Evenimentul s-a desfasurat sambata, 4 octombrie a.c., la Palatul Parlamentului, cu ocazia  Bucharest Forum 2014.

In cadrul conferintei, doamna Mirela Iovu a a abordat tema importantei leadershipului feminin in societate, precizand faptul ca in prezent femeile nu trebuie sa aleaga intre cariera si familie, putand avea rezultate foarte bune pe ambele planuri. Doamna Vicepresedinte a vorbit despre necesitatea asigurarii unui echilibru si a unei diversitati de gen la nivelul conducerilor companiilor, dand drept exemplu CEC Bank, unde  78,76% dintre posturile de conducere sunt ocupate de femei. De asemenea, la nivelul conducerii executive si a Consiliului de Administratie 25% din posturi  sunt ocupate de femei. Doamna Mirela Iovu a subliniat rolul crearii unor “incubatoare” de femei leader in toate organizatiile, dandu-le posibilitatea celor care doresc ca intr-o buna zi sa-si asume roluri de conducere, sa-si poata dezvolta, cu suportul unor mentori, abilitati si expertiza in acest sens.

Global Women Leadership Initative este o initiativa internationala lansata in 2008, menita sa inspire o noua generatie de femei leader, astfel incat, pana in 2050 acestea sa ocupe cel putin 50% dintre  pozitiile de conducere in politica, in administratia publica, in afaceri si in leadershipul civic. Statisticile momentului arata ca la nivel mondial doar 20% dintre pozitiile de conducere sunt ocupate de femei, iar in Europa doar 28%. Se pare insa ca Romania sta mai bine la acest capitol, 34% dintre conducatorii din zona de afaceri private fiind femei.

In cadrul conferintei au mai luat cuvantul doamna Ioana Cazacu, secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Varstnicilor, doamna Antonia Colibasanu, Vicepresedinte Marketing Stratfor, doamna Alexandra Copos de Prada, Presedinte Ana Trust si membru in condicerea GWLI,  doamna Mihaela Geoana, Presedinte GWLI si Crucea Rosie, doamna Cristiana Ionescu, Director HR OMV Petrom, doamna Rovana Plumb, Ministrul Muncii Familiei, Protectiei Sociale si Varstnicilor si doamna Anca Vlad, Presedinte Grup Catena s.a.

Doamna Mirela Iovu, speaker in cadrul conferintei Global Women Leadership Initative

Doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a fost invitata in calitate de speaker la conferinta Global Women Leadership Initative – The Romanian Chapter, organizata sub egida Aspen Institute Romania. [Detalii]

 

CEC Bank, premiata pentru implicarea in finantarea proiectelor de energie durabila

Miercuri, 18 martie 2015, in cadrul "Galei UE-BERD Sustainable Energy Excellence 2015", CEC Bank a primit "Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor de energie durabila".

CEC Bank, premiata in cadrul Galei Premiilor e-Finance

Joi, 29 ianuarie 2015, in cadrul Galei Premiilor e-Finance, CEC Bank a primit Premiul e-premium banking...

CEC Bank a primit Decoratia regala Nihil Sine Deo

Marti, 16 decembrie 2014, Majestatea Sa Regele a conferit CEC Bank Decoratia regala Nihil Sine Deo, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea institutiei.

ABOUT SSL CERTIFICATES