Online Banking Log in

Evenimente

Miercuri, 19 martie a.c., doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a fost premiata in cadrul Galei "Woman in Power 2014". Evenimentul, organizat de Business Magazin, a vizat premierea femeilor de succes din Romania, in urma unei analize legate de valoarea afacerilor pe care le conduc, notorietatea, gradul de implicare sociala sau polivalenta (colaborarea cu scoli, cariera academica, carti scrise). La primirea premiului, doamna Vicepresedinte Mirela Iovu a declarat ca premiul le este dedicat tuturor colegelor din CEC Bank, care il merita in egala masura.

In cadrul celei de-a doua editii a Galei "Woman in Power" au fost prezentate povestile de succes ale celor mai puternice femei din Romania si a fost distribuit tuturor participantilor cate un exemplar al catalogului "200 cele mai puternice femei din business", cuprinzand 200 de povesti sau retete de succes, principiile de viata si de cariera ale celor mai importante femei din Romania aflate in pozitii de conducere.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Intercontinental din Bucuresti si a reunit top manageri, HR manageri, experti in resurse umane, consultanti, manageri de marketing si vanzari, manageri financiari, dar si tineri aflati la inceput de cariera.

Doamna Vicepresedinte Mirela Iovu, premiata in cadrul Galei "Woman in Power 2014"

Miercuri, 19 martie a.c., doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a fost premiata in cadrul Galei "Woman in Power 2014". [Detalii]

Joi, 30 ianuarie 2014, in cadrul galei premiilor "Oamenii Anului 2013", cotidianul Nine O'Clock i-a acordat domnului Radu Gratian Ghetea distinctia "Bancherul anului 2013", pentru performantele sale in domeniul bancar, la conducerea CEC Bank, care a inregistrat constant, in ultimii sase ani, in contextul unui climat economic dificil, profit dar si cresterea soldului creditelor acordate operatorilor economici.

La ridicarea premiului, domnul Ghetea a multumit organizatorilor, precizand ca distinctia confirma implicarea activa a CEC Bank in finantarea companiilor, cu predilectie a IMM-urilor si a autoritatilor administratiei publice locale (AAPL). Prin eforturile celor peste 6.400 salariati, banca a inregistrat o crestere de 8% pe segmentul finantarii persoanelor juridice, in conditiile unei scaderi de 3% la nivelul sistemului bancar.

Domnul Presedinte a mai punctat faptul ca prin strategia urmata, CEC Bank a inregistrat constant profit in ultimii 6 ani si si-a manifestat increderea ca si anul 2013 va inregistra profit, dupa auditarea rezultatelor.

Evenimentul, aflat la cea de-a XXIII-a editie, s-a desfasurat la Hotel Intercontinental din Bucuresti si a reunit presedinti si directori executivi de banci, oameni de afaceri din Romania si de peste hotare, sefi de misiuni diplomatice, personalitati ale vietii culturale, reprezentanti din presa scrisa si electronica.

Radu Gratian Ghetea, "Bancherul anului 2013"

Joi, 30 ianuarie 2014, in cadrul galei premiilor "Oamenii Anului 2013", cotidianul Nine O'Clock i-a acordat domnului Radu Gratian Ghetea distinctia "Bancherul anului 2013"... [Detalii]

Vineri, 13 decembrie a.c., CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR pentru rezultate de exceptie in perioada post-recesiune a exportatorilor (2009-2013).

Gala ANEIR 2013, organizata in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei, a premiat cele mai active companii din acest an, ce activeaza in principalele sectoare de export (metalurgia neferoasa, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale s.a.), precum si bancile care au sustinut cu predilectie eforturile exportatorilor.

Banca noastra a fost premiata de catre Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) pentru al patrulea an consecutiv. In alocutiunea care a precedat decernarea trofeului, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a declarat ca premiul reprezinta o recunoastere a rezultatelor pozitive ale bancii, CEC Bank inregistrand in 2013  o crestere a creditarii cu circa 6,2%, pe fondul unei scaderi de 3,4% la nivelul sistemului bancar. Domnul Ghetea a adaugat faptul ca banca va termina si acest an tot pe profit, la fel ca in ultimii sase ani, capitalul social fiind majorat in aceasta perioada cu circa 112 milioane euro, prin incorporarea profitului.

Atat Marele Trofeu ANEIR, cat si alte premii acordate bancii in 2013, confirma o data in plus performanta managementului si a modelului de business aplicat de acesta, precum si coeziunea si starea de spirit  a intregii echipe CEC Bank, care a depus si depune eforturi sustinute pentru a sprijini economia romaneasca.

CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR, pentru al patrulea an consecutiv

Vineri, 13 decembrie a.c., CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR pentru rezultate de exceptie in perioada post-recesiune a exportatorilor (2009-2013). [Detalii]

Luni, 2 decembrie, in cadrul celei de-a XVIII-a editii a Galei Premiilor Piata Financiara, CEC Bank a primit premiul “Banca Corporate a anului 2013”.

Multumind organizatorilor pentru premiul acordat bancii noastre, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a evidentiat faptul ca acesta reprezinta o noua dovada de recunoastere a succesului proiectului de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca comericala universala, moderna si competitiva, care in prezent detine un sold al creditelor acordate pe segmentul persoane juridice de peste 8 miliarde lei.

Demna de remarcat, declara domnul Ghetea, este si evolutia bancii pe acest segment in ultimii ani: cresterea de 32% in 2012 a soldului  creditelor acordate persoanelor juridice de catre CEC Bank fata de anul anterior, comparativ cu cresterea de 3% inregistrata la nivelul sistemului financiar-bancar anul trecut, respectiv cresterea de  6,21% a finantarilor oferite de CEC Bank persoanelor juridice in primele 10 luni ale acestui an fata de scaderea de 3,38% raportata la nivelul sistemului in aceeasi perioada.

In cadrul Galei Premiilor Piata Financiara a fost rasplatita cu premii de excelenta  si activitatea  unor personalitati remarcante din mediul financiar bancar,  printre care se numara domnul Radu Gratian Ghetea, domnul Mugur Isarescu si altii.

Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita oferita de Banca Nationala a Romaniei si s-a bucurat de prezenta unor importanti  bancheri, oameni de afaceri, analisti economici si reprezentanti ai mass-media.

Noi premii pentru CEC Bank

Luni, 2 decembrie, in cadrul celei de-a XVIII-a editii a Galei Premiilor Piata Financiara, CEC Bank a primit premiul “Banca Corporate a anului 2013”. [Detalii]

Marti, 26 noiembrie, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2013", CEC Bank a primit premiul "Corporate Bank of the Year". Aflata la cea de-a XIII-a editie, Gala organizata de Business Arena Magazine, a recompensat realizarile inregistrate pe parcursul acestui an de catre institutii si personalitati de top din sectorul bancar, al investitiilor, asigurari si bursa.

In discursul de multumire, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a declarat ca pe parcursul anilor 2012 si 2013 soldul creditelor acordate de catre CEC Bank persoanelor juridice a crescut, in conditiile in care trendul inregistrat la nivelul sistemului bancar in ultimii doi ani a fost descrescator. Premiul reprezinta o dovada in plus ca proiectul de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca comerciala universala, inceput in 2007, a fost realizat prin eforturile celor peste 6000 de salariati ai bancii, care merita felicitari.

Evenimentul a reunit numeroase personalitati din domeniul financiar-bancar, al fondurilor de investitii, reprezentanti ai celor mai mari companii din Romania, ai autoritatilor, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.

CEC Bank primeste premiul "Corporate Bank of the Year"

Marti, 26 noiembrie, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2013", CEC Bank a primit premiul "Corporate Bank of the Year". [Detalii]

CEC Bank se regaseste in clasamentul celor mai puternice 50 de branduri romanesti, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz si lansat miercuri, 11 septembrie a.c., in cadrul conferintei Brand.ro.

Brand.ro este un eveniment dedicat brandurilor romanesti, proprietarilor acestora si celor care contribuie la construirea lor. In cadrul evenimentului a avut loc lansarea celei de-a patra editii a cartii "50 Cele mai puternice branduri romanesti". Scopul acestui al patrulea val al studiului  a fost de a identifica puterea marcii si din perspectiva capacitatii acesteia de a se mentine in top, in conditiile in care brandurile actioneaza intr-un mediu economic instabil.

Evenimentul Brand.ro s-a desfasurat la hotelul Howard Johnson din Bucuresti si a reunit specialisti in branding, manageri si antreprenori, profesionisti din domeniul marketingului si al publicitatii, lideri de opinie si reprezentanti media.

CEC Bank, in topul celor mai puternice branduri romanesti in 2013

CEC Bank se regaseste in clasamentul celor mai puternice 50 de branduri romanesti, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz... [Detalii]

CEC Bank este prezenta in Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de Deloitte in baza rezultatelor financiare inregistrate in 2012. Raportat la diferitele industrii, studiul arata ca CEC Bank se numara printre cele sase banci romanesti prezente in clasamentul primelor 50 de banci din Europa Centrala.

Potrivit studiului, Romania se mentine si in acest an pe locul cinci in Europa Centrala dupa numarul de companii reprezentate in TOP 500 Deloitte, cu 35 de companii, ale caror venituri totale cumulate au fost de aproape 39 miliarde de euro. In 2011, Romania era prezenta cu 37 de companii, ale caror venituri cumulau 39,6 miliarde de euro.

Deloitte Top 500 Europa Centrala este un clasament anual al companiilor din regiune, realizat in functie de venituri, profit, numar de angajati si capitalizare. Studiul este realizat in 18 tari si se afla in prezent la cea de-a saptea editie.

CEC Bank, in Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala

CEC Bank este prezenta in Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de Deloitte in baza rezultatelor financiare inregistrate in 2012. [Detalii]

Joi, 11 iulie 2013, in cadrul celei de a VI-a editii a Galei "Bancheri de Top", CEC Bank a fost premiata pentru cel mai bun raport credite/depozite din sistemul bancar romanesc. Premiul i-a fost inmanat doamnei Mihaela Popa, vicepresedinte CEC Bank, de catre domnul Norel Moise, redactor sef Piata Financiara.

Gala "Bancheri de Top", organizata de Finmedia, a premiat performantele inregistrate in 2012 de catre cei mai importanti jucatori care dau trendul si modeleaza piata financiar-bancara din Romania. Premiile au fost acordate pe criterii cantitative (active, profit, depozite, credite etc.), criterii de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active) si criterii de eficienta (ROA, ROE, profit/angajat, profit/sucursala etc.).

Evenimentul s-a desfasurat la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti si a reunit bancheri, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, firme de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar, reprezentanti mass-media.

CEC Bank, premiata in cadrul Galei "Bancheri de Top"

Joi, 11 iulie 2013, in cadrul celei de a VI-a editii a Galei "Bancheri de Top", CEC Bank a fost premiata pentru cel mai bun raport credite/depozite din sistemul bancar romanesc. [Detalii]

CEC Bank a ocupat locul doi in topul bancilor de retail, realizat de revista Capital si publicat la sfarsitul lunii mai in suplimentul bancar al revistei. Clasamentul bancilor cu cele mai bune produse a fost intocmit in baza unei analize a ofertelor bancilor pentru  mai multe tipuri de credite, carduri si depozite.

Analiza a vizat atat dobanzile si comisioanele, cat si sumele maxime aprobate, avansul cerut, viteza de acordare, asigurarile solicitate, ratele lunare s.a. Notele au fost acordate pentru fiecare criteriu care conteaza in analiza unui produs, fiind apoi ponderate, conform importantei, in punctajul final.

CEC Bank a ocupat prima pozitie atat in topul celor mai bune imprumuturi "Prima Casa", cat si in topul celor mai bune oferte la cardurile de credit. Banca noastra a obtinut un punctaj foarte bun si in Topul creditelor overdraft, unde a ocupat pozitia secunda.

CEC Bank, in topul bancilor de retail

CEC Bank a ocupat locul doi in topul bancilor de retail, realizat de revista Capital si publicat la sfarsitul lunii mai in suplimentul bancar al revistei. [Detalii]

Duminica, 12 mai 2013, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a fost decorat de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, in numele Majestatii Sale Regelui, cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Distinctia, conferita cu prilejul zilei de 10 mai, i-a fost acordata domnului Ghetea "Pentru priceperea si profesionalismul cu care conduce una dintre institutiile bancare traditionale ale Romaniei, incarcata de istorie si de semnificatie pentru dezvoltarea economica a tarii", pentru sprijinul acordat Casei Regale cu ocazia mai multor evenimente publice, precum si pentru "continuarea unei traditii bancare prudente si orientate catre consumator".

Festivitatea s-a desfasurat in Holul de Onoare al Palatului Elisabeta si a facut parte din programul evenimentelor publice organizate cu ocazia zilei de 10 mai - Ziua Regalitatii. Tot cu acest prilej, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a conferit, in numele Majestatii Sale, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter si Decoratia Regala Nihil Sine Deo.

Radu Gratian Ghetea, decorat cu "Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate"

Duminica, 12 mai 2013, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a fost decorat de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, in numele Majestatii Sale Regelui, cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate. [Detalii]

 

Doamna Vicepresedinte Mirela Iovu, premiata in cadrul Galei "Woman in Power 2014"

Miercuri, 19 martie a.c., doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a fost premiata in cadrul Galei "Woman in Power 2014".

Radu Gratian Ghetea, "Bancherul anului 2013"

Joi, 30 ianuarie 2014, in cadrul galei premiilor "Oamenii Anului 2013", cotidianul Nine O'Clock i-a acordat domnului Radu Gratian Ghetea distinctia "Bancherul anului 2013"...

CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR, pentru al patrulea an consecutiv

Vineri, 13 decembrie a.c., CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR pentru rezultate de exceptie in perioada post-recesiune a exportatorilor (2009-2013).

ABOUT SSL CERTIFICATES