Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Atelierul cu de toate® reprezinta o platforma care integreaza programe de dezvoltare personala, asigurand un fundament solid pentru cresterea armonioasa si formarea echilibrata a copiilor.

Credem ca o copilarie in care explorezi, inveti si descoperi ce-ti place este o copilarie frumoasa, necesara pentru o viata implinita.

Atelierele pentru prescolari si scolari (2-12 ani) le ofera acestora posibilitatea ca, prin joaca, sa exploreze si sa simta, sa invete, sa se cunoasca pe sine si sa ii cunoasca pe ceilalti si lumea inconjuratoare, totul intr-un mod prietenos si deschis, intr-un mediu sigur si stabil.

Copiii care participa la aceste programe au de castigat prin:
- creativitate dezvoltata prin experimentare si exersare continua;
- incredere in propria persoana, consolidata prin sprijin si incurajare;
- relationare si integrare in grup imbunatatite, prin comunicare constructiva si neconflictuala;
- coeficient ridicat de inteligenta emotionala, prin auto-cunoastere, auto-control si auto-motivare, dar si prin cunoasterea si empatia fata de ceilalti;
- capacitate sporita de rezolvare a problemelor, prin gestionarea situatiilor provocatoare intr-un mediu sigur;
- echilibru in dezvoltarea competentelor sociale, fizice, intelectuale, creative, emotionale;
- resurse descoperite si potential individual valorificat, arii de imbunatatire constientizate si abordate.

Aceste elemente completeaza in mod esential educatia formala si cunostintele pe care copiii le primesc in sistemul de invatamant.

O dezvoltare echilibrata a copiilor are un impact pozitiv in fiecare dintre comunitatile in care, pe termen mai scurt sau mai lung, cei mici sunt prezenti.

Atelierul cu de toate® este diferit prin:
- obiective de dezvoltare individuale pentru fiecare participant;
- dezvoltarea pe cele 5 arii: sociala, fizica, intelectuala, creativa, emotionala;
- activitati interdisciplinare;
- facilitatori cu experienta; 
- numar redus de participanti per grupa.

Atelierele pentru parinti indeplinesc nevoia acestora de invatare, pentru a raspunde nevoilor copiilor, de impartasire a experientelor proprii si de cunoastere a experientelor altor parinti.

Petrecerile-unicat pe care le organizam pentru cei mici imbina miscarea si bucuria jocului cu activitati distractive creative, care transforma sarbatorirea zilei de nastere intr-o experienta memorabila. Tematica si jocurile personalizate fac din fiecare petrecere o intamplare unica, speciala si de neuitat pentru sarbatorit si invitatii sai.

Clientii bancii beneficiaza de un discount de 7% fata de tariful standard de inscriere pentru oricare din programele oferite (programe de dezvoltare de lunga durata, ateliere unice si petreceri pentru copii). Beneficiul va fi acordat in baza platii cu un card de debit sau de credit, emis de CEC Bank S.A.

Reducere: 
7%