Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Magazinul de bijuterii BeSpecial.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o modalitate simpla de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi. 

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu bijuterii si accesorii speciale de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele uzuale. 

Bijuteriile si accesoriile oferite de noi sunt atent selectionate de la diversi producatori internationali care dispun de certificarile de calitate necesare. Toate bijuteriile din metale pretioase comercializate de BeSpecial.ro sunt verificate si certificate de directia ANPC - Metale si Pietre Pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei si poarta marcajul Bancii Nationale care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat. Bijuteriile din metale pretioase se livreaza impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca produsele noastre sunt din metalul pretios specificat si indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele in vigoare. 

O mare parte a bijuteriilor din metale pretioase comercializate de noi sunt din argint placat cu rodiu sau din argint fara nichel. Rodiul este un metal alb-argintiu folosit la placarea altor metale pentru a le conferi acestora un strat rezistent la coroziune si un aspect lucios (de aur alb). Bijuteriile din argint placate cu rodiu sunt rezistente la zgarieturi, abraziune si corodare, pastrandu-se astfel caracteristicile initiale ale bijuteriilor chiar si dupa o perioada lunga de utilizate. Intrucat nichelul poate provoaca alergii sau iritatii ale pielii persoanelor sensibile sau alergice, comercializam cu precadere bijuterii din argint fara nichel. 

Vizitati cu incredere magazinul nostru online in care veti gasi o gama diverisificata de bijuterii rafinate si accesorii ce va pot ajuta sa va puneti in valoare calitatile native si personalitatea dvs. sau sa oferiti un cadou minunat celor dragi. Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra pe care le vom onora cu promptitudine si profesionalism, cat si orice fel de sugestii de perfectionare/diversificare a gamei noastre de bijuterii si a serviciilor oferite sau orice alte doleante pe care vom face tot posibilul sa le transformam in realitate. 

Partenerul ofera clientilor Bancii un discount de 10% din valoarea produselor achizitionate, beneficiu ce va fi acordat in baza platii cu un card de debit sau de credit emis de CEC BANK S.A. sau prin OP dintr-un cont deschis la CEC BANK, cat si prin plata ramburs. Pentru a beneficia de discount, clientii bancii trebuie sa introduca codul - clientcec, pe platform de comanda a companiei. 

BeSpecial.ro este un serviciu oferit de societatea S.C. Admis Consultants S.R.L., membra a Federatiei Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase Diamond Gold din cadrul UGIR 1903.

Reducere: 
10%