Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Casa Bata este o vila de vanatoare de lux situata pe domeniile vechii familii nobiliare romane Mocionii, in localitatea Bata, judetul Arad. Hotelul este construit la marginea padurii pe malul stang al Muresului, in mijlocului unui privelisti pitoresti a Muntilor Zarandului. Fie ca iti doresti o partida de vanatoare, fie doar sa te relaxezi impreuna cu familia sau prietenii, fie ca esti in cautarea unei locatii pentru un eveniment special din viata ta, sau poate ai nevoie de un spatiu pentru evenimente corporate, Casa Bata te poate gazdui la standarde inalte de eleganta si rafinament. 

Imobilul este compus din parter, etaj unu, etaj doi si mansarda, avand 14 camere duble si doua apartamente de lux, in total 18 camere duble. La parterul locatiei se afla un lobby bar cu semineu si mobilier adecvat, un restaurant cu specific tarditional cu o capacitate de 100 pers si doua terase exterioare: Terasa Toscana in prelungirea restaurantului, prevazuta cu barbaque intalian, cuptor, plita, gratar, rotisor, cu o capacitate de 60 - 70 locuri si Terasa Mocsony in fata imobilului, cu un mobilier din fier forjat. Bucataria restaurantului este dotata cu echipamente de ultima generatie marca MBM Germania, cuptor Convectomat Rational si alte dotari la cel mai inalt standard in materie. 

La mansarda se afla Business Center: sala de conferinte cu 100 de locuri cu mobilier adecvat, internet, lumina naturala, secretariat avand toate facilitatile necesare (internet, xerox, imprimanta, etc), terasa, oficiu pentru pregatire si coffee break, grup sanitar. Proprietatea mai are si doua cabane de vanatoare care au ca scop satisfacerea unei exigente a vanatorilor si turistilor iubitori de cadru natural si rustic. Sauna, parte componenta a viitorului complex SPA, se afla la etajul doi. Are o capacitate de 8-10 persoane. 

Sigla este o floare in 8 colturi (8 petale) inspirata de civilizatia mayasa si reprezinta optimism si incredere in viitor. 

Partenerul ofera clientilor Bancii un discount de 10% din valoarea serviciilor de turism, beneficiu ce va fi acordat in baza platii cu un card de debit sau de credit emis de CEC BANK S.A. 

Casa Bata 
Loc. Tela, nr. 12, Arad 
Telefon: 0729 080 229 
e-mail: rezervari.casabata@yahoo.ro 
site: www.casabata.ro

Reducere: 
10%