Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Cybex Gym din cadrul Aviatiei Wellness Center va pune la dispozitie:
- Un club spatios
- Dotare completa si complexa CYBEX USA - unica in Romania
- Echipamente fitness de ultima generatie, premiate periodic si recunoscute la nivel mondial 
- Programe de fitness si fitness-cardio recunoscute ca fiind cele mai eficiente
- Indoor Cycling
- Zona SPA
- Plaja artficiala cu sezlonguri - amenajare unica in Romania

Sala de fitness Cybex Gym are dotare completa si complexa unica Cybex, ce aduce rezultate cuantificabile in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor atletice, scadere in greutate mai rapida, forta si rezistenta crecute, si toate astea cu un stres fizic redus si comfortabil.

Testimonialele celor care se antreneaza cu aparatura Cybex, fie barbati, fie femei, confirma ca se obtin scaderi in greutate si performantele dorite in timp considerabil mai scurt si cu mai putin stres sau epuizare fizica.

Daca esti un pasionat al antrenamentelelor cardio, Cybex Gym iti ofera in premiera, pe langa clasele clasice de aerobic si fitness-cardio, si clase de Indoor Cycling cu antrenor virtual. Gratie software-ului de ultima generatie Cybex Gym, exercitiile antrenorului virtual te vor ajuta nu doar sa pierzi in greutate, ci si sa te relaxezi, inlaturand stresul acumulat in timp, la orice ora din zi, nefiind conditionat de programul stabilit de un antrenor clasic.

Cu ajutorul antrenorului virtual pornesti intr-o calatorie relaxanta care te deconecteaza de orice grija, cum vrei tu si cand vrei tu.

Avantajul locatiei Cybex Gym este ca iti ofera pachetul complet, de la noi iesind infrumusetata si relaxata, lucru care se vede si se simte atat la exterior cat si in interior. Dupa ce iti lucrezi toate grupele musculare la clasele de aerobic, fitness-cardio si indoor cycling, te poti relaxa in zona SPA, la jacuzzi si la sauna umeda sau uscata, la masaj sau la tratamentele corporale si faciale cu efecte instant, ce desavarsesc orice proces de slabire sau intretinere corporala.

La Cybex Gym avem singura plaja artificiala cu sezlonguri din Romania, SunTech, insemnand bronzare, sanatate prin lumina, relaxare ca in cele mai frumoase vacante, intr-un mediu placut si sigur!

Misiunea noastra este sa va motivam si sa va ajutam sa va atingeti obiectivele de sanatate, remodelare corporala prin activitate sportiva si nu numai!

www.aviatieicenter.ro 

Clientii CEC Bank benficiaza de urmatoarele reduceri*:
- 10% reducere din pretul serviciilor Cybex Gym
- 10% reducere servicii masaj/tratamente faciale/corporale
- 10% reducere plaja artificiala
- 5% reducere organizare evenimente in Smart Kids Arena
*Reducerile mentionate mai sus sunt aplicabile ofertei generale de servicii din cadrul Aviatiei Wellness Center si nu se pot cumula cu alte oferte speciale sau promotii  existente in locatie.

CYBEX GYM - AVIATIEI WELLNESS CENTER
Str. Soldat Pripu Gheorghe 22A, Sector 1
E-mail:
office@babyspa.ro;
receptie.aviatiei@babyspa.ro
Telefon:
031/437.99.06
031/437.99.61

Reducere: 
10%