Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Reducere 10% pentru clientii CEC Bank la toate cursurile si evenimentele organizate de Fundatia Calea Victoriei!

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta, care organizeaza cursuri, ateliere practice si evenimente pentru cei interesati de cultura, domenii umaniste si nu in ultimul rand dezvoltare personala. Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avind ca prim lector pe dl Neagu Djuvara.

Fundatia Calea Victoriei este producatorul si organizatorul a doua evenimente anuale care au intrat deja in peisajul cultural al capitalei : Balul Interbelic al Bucurestiului gazduit de palatul Cercului Militar (cinci editii) si Concertul extraordinar de Anul Nou de la Teatrul Odeon dirijat de charismaticul Tiberiu Soare (doua editii).

Va invitam sa ne cunoasteti evenimentele si lectorii pe site-ul fundatiei:http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/  unde va puteti gasi inspiratia cu privire la petrecerea timpului personal, “rasfoind” paginile cu informatii detaliate despre proiectele noastre.

Beneficiul va fi acordat in baza achitarii contravalorii cursului/evenimentului dorit, dintr-un cont deschis la CEC Bank sau in numerar la sediul Fundatiei cale Victoriei, in baza unui document din care sa reiasa faptul ca platitorul este client CEC Bank SA. Documentele acceptate fiind: Extras de cont nu mai vechi de 30 de zile sau printr-un card de debit sau credit, emis de catre CEC Bank.

Va asteptam cu drag! 

Reducere: 
10%