Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Suntem o organizatie tanara si dinamica care activeaza in domeniul educatiei - GRADINITA, AFTER/BEFORE SCHOOL - inclusiv pe perioada de vara si concedii, BABY SITTING, EVENIMENTE SPECIALE (petreceri, aniversari etc). Promovam in cadrul proiectului metoda pedagogica Montessori ce are ca principiu de baza autoeducarea si aplicarea celor invatate direct, nemediat.

Aceasta metoda pedagogica pune copilul in centrul tuturor activitatilor didactice si educative, este privit ca un om in toata firea, care trebuie ajutat sa-si dezvolte vointa si increderea in sine sub sloganul "Ajuta-ma sa ma ajut singur".

Credem cu tarie in acest mesaj si de aceea am creeat acest loc al armoniei in care copiii se simt valorizati, unde isi formeaza deprinderi pentru intreaga viata, un loc care isi propune si fie pentru copii o a doua casa. Ii  incurajam in fiecare zi sa-si descopere talentele, sa-si dezvolte de mici vointa si increderea de sine, sa invete cu placere si sa foloseasca toate informatiile in jocul lor, pentru ca acesta este un mod real de cunoastere pentru cei mici.

In vederea indeplinirii obiectului contractului, Partenerul se obliga sa ofere angajatilor si clientilor Bancii un discount de 20% din valoarea serviciilor educationale, cu exceptia serviciilor de hrana si 50% din taxa de inscriere.

Reducere: 
pana la 50%