Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

GREEN FUTURE Group este unul din producatorii de top din Romania in domeniul articolelor premium destinate somnului. Definindu-se ca expert in arta somnului confortabil, Green Future a fost fondat in 2004 in jurul unui nucleu de oameni tineri si dinamici.

Birourile noastre sunt situate in Bucuresti, iar facilitaţile de producţie in Timisoara si Urziceni. Producem o linie completa de produse premium destinate somnului: saltele, perne, pilote, protecţii pentru saltea si lenjerii. Articolele noastre sunt fabricate in Romania, la cele mai inalte standarde de calitate, din materiale fine si variate, cum ar fi bumbacul, puful de gasca, bambusul, lana si inlocuitorii sintetici ai acestora. Suntem prezenţi atat pe piaţa din Romania, cat si pe cele din Italia, Islanda, Franţa, Anglia, Suedia, Olanda, Germania, Moldova, Bulgaria si SUA.

Clientii Bancii, beneficiaza de o reducere de 7% la plata produselor cu un card emis de catre CEC Bank S.A., atat online pe site-ul www.green-future.ro (introducand in zona cosului de cumparaturi codul de discount CEC700), cat si la magazinele noastre din Bucuresti sau Ortisoara (jud. Timis). Reducerea nu se va cumula cu alte promotii, reduceri sau pachete promotionale existente la momentul respectiv, ci se va aplica procentul cel mai mare de reducere.

Contact

Adresa: Sos. Dudesti-Pantelimon, Nr. 42, Sector 3, Bucuresti

Telefon: +40 31 418 0638

E-mail: office@green-future.ro

Website: www.green-future.ro

Magazine Green Future

Bucuresti - Iuliu Maniu

Adresa: Bd. Iuliu Maniu 546-560, Sector 6 (Militari Shopping Center - Galeria Auchan)

Telefon : 021 380 87 37; 0722 646 725; 0722 646 762

E-mail: militari@green-future.ro

Program: Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Timis - Ortisoara

Adresa: Zona Industriala Nr. 282B

Telefon: +40 735 878 13

E-mail: comenzi@green-future.ro

Persoana de contact: Nick Maier

Reducere: 
7%