Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Bine ati venit in Cap Aurora!

Hotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat  pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja. Zona este pitoreasca, mai ales datorita reliefului spectaculos si a pozintionarii  între padurea Comorova si mare. Privelistea din camera de hotel este superba.

Oaspetii hotelului beneficiaza de 216 camere duble, din care 150 cu vedere la mare, 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane, toate cu vedere spre mare, restaurant, cofee lounge, 4 sali de conferinte si  teren de tenis, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat. Design-ul modern al spatiilor noaste de cazare creeaza o simbioza perfecta intre confort si functionalitate. Toate camerele  beneficiaza de: balcon, CATV, telefon, AC si minibar.

In cadrul complexului va asteptam la Restaurantul Opal, cu meniu international si  preparate delicioase servite intr-o atmosfera relaxanta atat in interior cat si pe cele 2 terase cu vedere spre mare. Oaspetii nostri mai beneficiaza  de internet  Wi-Fi gratuit in spatiile publice ale complexului, cat si de parcare privata pazita si loc de joaca pentru copii.

Rezervarile dumneavoastra sunt receptionate pe tot parcursul zilei atat telefonic, cat si prin intermediul internetului, fiind confirmate in maximum 24 de ore de la momentul solicitarii.

Partenerul se obliga sa ofere clientilor Bancii un  procent de 10% reducere  pentru serviciile de cazare, din hotelul OPAL situat in statiunea Mangalia, tarife ce se regasesc in urmatorul tabel*:

La tarifele din tabel se aplica reducerea de 10%.

Beneficiul va fi acordat in baza platii cu un card de debit sau credit, Visa Electron, sau Mastercard emis de CEC Bank S.A.

Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul nostru www.hotelopal.ro si pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/HotelOpalCapAurora.

Contact:
Tel.: 0744.497.530 - Alexandra Bratu
e-mail: alexandra@hotelopal.rorezervari@hotelopal.ro

Reducere: 
10%