Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

SC Trident SRL detine Hotelul “Esplanada“, situat in municipiul Tulcea.

Situat pe malul fluviului Dunarea, cu o capacitate de 104 camere, imbinand eleganta cu rafinamentul si bunul gust, hotelul ESPLANADA**** ofera oaspetilor sai confort la standarde internationale si incearca sa satisfaca cele mai diverse exigente.

Camerele sunt dotate cu sistem automat de control al temperaturii, acces control Ving-Card, acces gratuit internet cu cablu si Wi-Fi, LCD si cablu TV, telefon- linie telefonica internationala, minibar, spatiu de lucru - birou, veioza, facilitati de pregatire ceai/cafea in camera, room service, detectoare de fum, halate de baie si papuci individuali, uscator de par, oglinda de machiaj, cada sau cabina de dus.

Delta Dunarii, taram salbatic, grandios si unic primeste anual cu maretie si caldura mii de oaspeti de pretutindeni. Un popas binemeritat inainte de a pasi in paradisul Deltei, il puteti face la Hotelul ESPLANADA****, ce si-a deschis de curand portile pentru dumneavoastra.

Bucurati-va de placerile culinare in restaurantul hotelului si pizzeria Trattoria, relaxati-va in centrul de sanatate si spa inainte de a porni in explorarea fascinantei Delte, unul dintre ultimele tinuturi salbatice ale Europei. Esplanada organizeaza excursii in natura, birdwatching in Delta Dunarii, excursii la manastiri si petreceri campenesti cu foc de tabara si spectacol folcloric, degustari de vinuri, precum si conferinte, teambuildinguri, lansari de afaceri, cocktailuri.

Partenerul ofera clientilor Bancii o reducere de 10% din valoarea tarifului de receptie la momentul rezervarii. Beneficiul, va fi acordat in baza platii cu un card, emis de catre CEC BANK SA.

Date de contact:
Strada Portului, Tulcea 820242
Telefon: 0240.516.607

Reducere: 
10%