Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Frumusetea ta incepe cu noi!

Salon Decebal a fost creat cu multa dragoste, atentie la detaliu, profesionalism si echilibru intre eficienta si confort. Eleganta si rafinamentul ambientului au fost concepute in vederea crearii unui spatiu primitor ce corespunde tuturor exigentelor clientilor care ne calca pragul.

De la intrare sunteti intampinati de profesionisti care va pot consilia si va pot ghida in alegerea serviciilor oferite de noi. Functional din luna ianuarie 2012, intr-o locatie centrala, oferim servicii de remodelare corporala si cosmetica prin terapii sustinute de tehnologia de ultima generatie.

Aparatura din salon a fost atent selectata luandu-se in considerare gradul de siguranta prezentat si de rezultatele obtinute in urma schemelor de tratament.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Este suficienta doar o singura vizita pentru a va convinge ca perfectiunea este la ea acasa la Salon Decebal.

Va asteptam cu mare drag!

Oferta

Salon Decebal va ofera clientilor Bancii 10% reducere indiferent de serviciul achizitionat (se aplica si la ofertele speciale). Reducerea se aplica, la plata cu un card emis de catre Banca.

Contact

Telefon: 0725.398.853

E-mail: office@salondecebal.ro Program :

L-V: 9-21; S: 9-15

Site Web: www.salondecebal.ro

Reducere: 
10%