Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Circuitul SkyKarting este destinat tuturor pasionatilor de viteza si adrenalina, profesionisti sau amatori. Structura gazduieste o incredibila pista indoor de karting suprapusa, realizata la standarde inalte de calitate, profesionalism si siguranta.

Pista SkyKarting are o lungime de 420 m si o latime intre 6 si 8 m, cu un traseu suspendat de 220m lungime, structura ce ii confera unicitate si originalitate la nivel national.

Circuitul a fost amenajat cu rasina, o solutie speciala care asigura o aderenta perfecta a cauciucurilor, oferind o performanta a condusului cu viteza.

Barierele de protectie amplasate de-a lungul circuitului au fost create special pentru aceasta activitate, oferind maxima siguranta in timpul curselor de karting.

Circuitul indoor SkyKarting este dotat cu un avansat sistem informatic de cronometrare a curselor, ce permite un profesionist management al intregii activitati de karting.

Go-karturile Sky sunt un model de ultima generatie al cunoscutului brand CRG, oferindu-va o puternica senzatie de adrenalina.

Pentru pauzele intre curse, SkyKarting este proiectat cu un bar lounge de 100 m2 , cu un perete de sticla ce va ofera o vizibilitate continua la cursele de karting.

Clientii bancii beneficiaza de o reducere de 5% la urmatoarele tipuri de curse din locatia SkyKarting din Bucuresti, soseaua Pipera-Tunari, nr.2 / II:
- Cursa individuala (10 minute)
- Cursa Grand Prix (15 minute)
- Cursa Grand Prix (25 minute)
- Cursa bipost

Beneficiul va fi acordat in baza platii cu un card de debit sau credit, emis de CEC Bank S.A.

Reducere: 
5%