Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

3 D Secure este un standard valabil la nivel mondial, de autentificare a identitatii clientilor atunci cand efectueaza cumparaturi pe Internet.

Care sunt avantajele oferite de acest serviciu?

Poti cumpara on-line in deplina siguranta, gratie tehnologiei 3 D Secure implementata de Organizatiile Internationale de carduri Visa si Mastercard

Costuri ZERO de activare a serviciului

Autentificare prin parola dinamica unica asociata fiecarei tranzactii

 

Cum poti cumpara in siguranta pe Internet?

Depune o cerere de inrolare in serviciul 3 D Secure in orice unitate CEC Bank

Plateste cu cardul CEC Bank

Introdu pe site-ul comerciantului parola unica primita pe telefonul mobil*

*Parola va fi transmisa prin SMS de la numerele 1895 sau 1867 catre numarul de telefon mobil declarat la Banca. Parola se emite pentru fiecare cumparatura online, fiind valabila 10 minute. In cazul platilor efectuate de utilizatorii suplimentari ai cardurilor, parola va fi transmisa pe numerele de telefon ale acestora, declarate anterior la Banca.

 

Sistemul de comert electronic securizat se regaseste implementat pe site-urile comerciantilor sub denumirile Mastercard Secure Code pentru cardurile Mastercard si Verified by Visa pentru cardurile Visa si se pot identifica prin afisarea siglelor aferente.

Serviciul functioneaza prin securizarea impotriva fraudelor a ambilor participanti la o tranzactie in comertul electronic on-line, respectiv comerciantul si detinatorul de card.

CEC Bank ofera posibilitatea inrolarii la acest serviciu tuturor tipurilor de carduri emise pana in prezent.

Cardurile cu utilizare exclusiv in Romania se pot utiliza pentru cumparaturi de bunuri si/sau servicii, dar numai de pe site-urile comerciantilor din Romania.

Cardurile cu utilizare internationala se pot utiliza pe toate site-urile comerciantilor virtuali, romani si straini.

Nu orice comerciant ce detine un magazin virtual este parte a comertului electronic securizat.

Comerciantii inrolati in sistemul 3 D Secure se pot identifica daca la accesarea site-ului este prezenta una sau ambele sigle ale Organizatiilor Internationale de Carduri VISA si/sau Mastercard: Verified by VISA si/sau Mastercard Secure Code.

Cumpara de pe site-urile comerciantilor cu reputatie solida, de preferinta cele ce afiseaza siglele VISA si Mastercard pentru comertul electronic securizat.

Daca utilizezi parola Verified By VISA / Mastercard Secure Code in locuri publice, asigura-te ca aceasta nu este observata de cei din jurul tau.

Foloseste un PC echipat cu programe anti-virus.

Renunta la efectuarea unei cumparaturi daca anumite elemente din site-ul accesat iti ridica semne de intrebare.

Nu introdu seria cardului inainte de a te asigura ca iti sunt aduse la cunostinta toate elementele comerciale ale tranzactiei (pret, moneda, termen de livrare).

Retine coordonatele comerciantului (numele, adresa de Internet, numere de telefon, persoane de contact). Tipareste confirmarea cumparaturii sau noteaza-ti referinta comenzii, alocata de comerciant.

Banca nu poate fi facuta raspunzatoare de tranzactiile on-line cu cardurile proprii utilizate la comerciantii nesecurizati, din Romania sau/si strainatate.

Daca numarul de telefon mobil inregistrat in sistemele Bancii nu mai este valabil, il poti actualiza apeland serviciul Suport carduri clienti la numarul 004-021-202.50.50 (disponibil non-stop, tarif normal) sau mergand in orice unitate teritoriala CEC Bank. Termenii, conditiile de utilizare sunt prezentate in Contractul privind inrolarea pentru serviciul de comert electronic securizat 3 D Secure – Persoane fizice si Persoane juridice.

Pentru informatii suplimentare apeleaza + 40-(0)21-315.93.32 / 315.71.00.


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne!