Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank si firma americana Transfer Rapid, companie de tehnologie care dezvolta si implementeaza produse si servicii financiar-bancare dedicate CEC Bank si operatorilor licentiati de transfer de bani, ofera romanilor din strainatate si nu numai lor un serviciu de calitate pentru transferul de bani - ieftin, sigur si aproape de casa.

Serviciul ofera siguranta maxima, intrucat CEC Bank opereaza cu o tehnologie informatica de varf si colaboreaza cu parteneri valorosi.

Serviciu de transfer de bani din strainatate catre Romania este accesibil si disponibil tuturor, din: Italia, Spania, Germania, Elvetia, Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Grecia, Suedia, Canada, USA, Franta, Danemarca, Australia, Brazilia, Luxemburg, Cipru, Olanda, Finlanda, Norvegia, Austria, Uruguay, Portugalia.

Expeditorul banilor are posibilitatea de a decide atat asupra variantei in care destinatarul poate sa primeasca suma trimisa de el, respectiv direct intr-un cont curent si/sau de card deschis la CEC Bank sau in numerar, cat si asupra monedei, in euro, lei sau alta valuta la un curs avantajos.

In cazul transferurilor cu plata in numerar, beneficiarii din Romania au posibilitatea de a alege forma sub care doresc sa dispuna de banii primiti prin splitarea (impartirea) imediata a sumei transferate atat din punct de vedere al valutei de plata (euro si/sau lei), cat si al modului de plata (in numerar si/sau depunere in cont). Plata se face rapid, in siguranta, la unitatile CEC Bank din Romania.

Toate aceste facilitati oferite atat romanilor din strainatate cat si beneficiarilor din Romania diferentiaza net acest serviciu pe piata transferurilor de bani si fac dovada preocuparii permanente a CEC Bank de a-si imbunatati gama si calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor sai.

CEC Bank este banca romaneasca care dispune de cea mai vasta retea de unitati, fiind astfel capabila sa isi serveasca clientii in orice colt al tarii.

Pana in prezent, personalul CEC Bank din front-office impreuna cu echipele de suport si platforma de tehnologie Transfer Rapid au procesat peste 1,7 milioane ordine de transfer. Siguranta tehnologiei, calitatea serviciului si costurile reduse au condus la cresterea loialitatii clientilor, demonstrata de nivelul ridicat de satisfactie si folosirea repetata a serviciului in cazul a peste 80% din clientii existenti.

Pentru informatii suplimentare vizitati orice agentie CEC Bank sau sunati gratuit din Romania la tel-verde 0800 800 609.