Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC Bank si Transfer Rapid, companie de tehnologie care dezvolta si implementeaza produse si servicii financiar-bancare dedicate CEC Bank si operatorilor licentiati de transfer de bani, ofera romanilor din strainatate si din tara un serviciu de calitate pentru transferul de bani - ieftin, sigur si aproape de casa.

Serviciul Transfer Rapid, www.transferrapid.com, foloseste o tehnologie financiara unica, usor de utilizat, ce asigura transferul de bani atat pe teritoriul Romaniei, cat si din orice tara europeana catre Romania. Serviciul a fost premiat de catre Comisia Europeana prin Certificat de Excelenta, pentru retragerea remitentelor de la ATM.

Prin intermediul acestui serviciu de Transfer Rapid:

- expeditorul banilor are posibilitatea de a decide:

  • asupra variantei in care destinatarul poate sa primeasca suma trimisa de el, respectiv direct intr-un cont curent si/sau de card deschis la CEC Bank sau in numerar;
  • asupra monedei sumei depuse, in euro, lei sau alta valuta (doar in cazul transferurilor din strainatate catre Romania).

- in cazul transferurilor cu plata in numerar, beneficiarii au posibilitatea de a alege forma sub care doresc sa dispuna de banii primiti, prin splitarea (impartirea) imediata a sumei transferate, avand in vedere:

  • valuta de plata (euro si/sau lei);
  • modul de plata (in numerar si/sau depunere in cont).

Incasarea banilor se face rapid, sumele trimise putand fi ridicate de catre beneficiari in oricare unitate CEC Bank sau prin intermediul retelei de bancomate a Bancii, disponibile 24/7.

Transfer de bani din strainatate catre Romania

Este accesibil si disponibil in: Italia, Spania, Germania, Elvetia, Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Grecia, Suedia, Canada, USA, Franta, Danemarca, Australia, Brazilia, Luxemburg, Cipru, Olanda, Finlanda, Norvegia, Austria, Uruguay, Portugalia.

Transfer de bani pe teritoriul Romaniei

Serviciul este disponibil in toate unitatile CEC Bank din intreaga tara si se adreseaza atat clientilor, cat si non-clientilor bancii.

Se pot transfera instant sume de bani in lei si in euro, prin depunere de numerar la oricare unitate CEC Bank.

Principalele avantaje ale serviciului de Transfer Rapid:

  • Siguranta serviciului (prin intermediul tehnologiei utilizate)
  • Rapiditate (sumele se pot transfera instant)
  • Costuri competitive
  • Accesibilitate ridicata (serviciul este disponibil atat clientilor cat si non-clientilor CEC Bank S.A., iar banii pot fi ridicati de catre beneficiari din orice unitate CEC Bank, sau prin intermediul retelei de bancomate a Bancii, disponibile 24/7)

CEC Bank este banca romaneasca care dispune de cea mai vasta retea de unitati (peste 1.000), fiind astfel capabila sa isi serveasca clientii in orice colt al tarii.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile bancii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.