Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

 

Pentru a beneficia de serviciul Info SMS, trebuie sa fii client CEC Bank si sa detii un card Visa sau Mastercard.

Care sunt avantajele oferite de acest serviciu?

Primesti mesaje despre tranzactiile efectuate cu cardul (suma utilizata, data, ora, locatia), soldul disponibil, operatiuni de plati si incasari din contul atasat cardului.

Primesti instiintari de intarziere la plata pentru creditele cu acces prin card, instiintari privind suma si data de plata pentru cardurile de credit sau alerte de blocare la utilizarea cardului.

Poti solicita sa primesti mesaj dupa fiecare tranzactie realizata din contul de card sau numai in cazul tranzactiilor de incasari si plati care depasesc o anumita valoare.

Mesajele sunt transmise de Banca in timp real, o singura data, la momentul autorizarii acestora prin intermediul operatorilor de telefonie mobila (Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania si RCS/RDS).

 

Cum poti activa serviciul?

Direct din aplicatia CEC Bank Mobile Banking

Prin serviciul de call center al Bancii, apeland numarul de telefon 0 800 800 848

In orice unitate teritoriala a Bancii, unde poti completa si depune formularul de activare a serviciului Info SMS

 

Operatiunile din strainatate pe card se comunica la valoarea in echivalent lei la data tranzactiei, valoarea la data decontarii putand diferi functie de evolutia cursului de schimb intre cele doua date calendaristice.

Pentru tranzactii card se emit mesaje SMS pentru toate cardurile atasate pe contul in cauza, inclusiv cardurile suplimentare.

Tariful serviciului Info SMS este de 0,95 EUR/luna/cont numere nationale sau 3 EUR/luna/cont numere internationale in echivalent lei in ziua perceperii. Pentru cardurile Mastercard World, Visa Gold si Visa Platinum serviciul Info SMS numere nationale este gratuit.


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne!