Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Ofera continuitate in dezvoltarea activitatii curente a clientului

Ofera fluiditate si rapiditate in platile clientului (clientul nu risca sa fie inregistrat la CIP cu incidente majore)

Garantii flexibile

Banca ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a plafonului de credit overnight.
Clienti eligibili: orice persoana juridica inregistrata la ONRC care indeplineste conditiile generale de creditare aferente reglementarilor interne.

Destinatie: finantarea urgenta a sumelor ce urmeaza a fi incasate cu data de valuta viitoare datei de primire a mesajului SWIFT, in vederea generarii de disponibilitati banesti in contul clientului pentru efectuarea de plati cu destinatie legala.

Valuta plafonului: EURO sau USD

Durata de acordare a plafonului: maximum 12 luni cu posibilitate de reinnoire pe noi perioade de maximum 12 luni fiecare.

Durata de acordare a creditului: maximum 1 zi bancara; operatiunea de creditare a contului clientului se efectueaza in baza mesajul SWIF.

Valoarea maxima a plafonului: 150.000 EURO (sau echivalent in USD) dar nu va putea depasi rulajul mediu lunar creditor al contului curent in valuta, calculat pe ultimele 6 luni.

Garantii
- ipoteca mobiliara pe conturile curente ale clientului deschise la Banca 
- un bilet la ordin in alb emis de societate, stipulat "fara protest", avalizat de administrator/actionarii societatii

Rambursarea creditului (sumelor utilizate din plafon) se efectueaza in ziua lucratoare urmatoare acordarii creditului, respectiv la momentul creditarii contului curent al clientului cu suma incasata de la extern, conform mesajului SWIFT sau din orice alte incasari curente proprii ale clientului, altele decat cele acordate de Banca, daca scadenta mesajului SWIFT a fost depasita.