Vrei prima ta casă?

 

Achiziția sau construirea primei tale case este primul pas spre realizarea celui mai mare vis din viața ta!

 

În cazul în care te-ai hotărât să-ți cumperi o locuință, noi venim în întâmpinarea ta cu o serie de sfaturi care te pot ajuta să iei cele mai bune decizii ca sa te poti bucura la maxim de ea.

 

Stabilește corect ce buget ai!

 

Primul pas este să calculezi exact bugetul tau în funcție de economiile tale, veniturile tale, dar și de suma pe care o poți obține din partea băncii.
Înainte de următorul pas, poți discuta cu un specialist bancar pentru a identifica cea mai bună soluție de finanțare.

 

Alege tipul de locuință potrivit ție și familiei tale

 

În funcție de buget, apar câteva întrebări importante atunci când vrei să-ți cumperi prima casă. Apartament sau casă? Nou sau vechi? Câte camere? Ce suprafață? Ce zonă? Îți dorești să ai curte?

 

Pentru a răspunde la întrebări, este esențial să studiezi cât mai bine piața, iar apoi să găsești cea mai bună opțiune din toate punctele de vedere pe termen lung.

 

Ce să verifici la vizionare

 

Atunci când ai pus ochii pe o casă, îți recomandăm să fii foarte atent la detaliile ce țin de construcție și finisaje. Aici vorbim despre situația dezvoltatorului (in cazul unui ansamblu rezidential nou), calitatea construcției și a proiectului, instalațiile electrice și starea instalațiilor sanitare. De asemenea, orice referințe de la alți clienți cumpărători sunt foarte de folos în această situație. Nu în ultimul rând, fii atent la situația documentelor juridice, unde toate actele trebuie să fie în ordine. 

 

Acestea reprezintă doar câteva dintre sfaturile prezente în Ghidul Ghindei. În funcție de nevoile tale și informațiile pe care le deții deja, te putem ajuta mai departe cu un credit ipotecar creat special pentru tine.

CEC arrow down
Te putem ajuta
Ai nevoie
de mai multe
informații?
Vorbește cu
un specialist
Vino
la bancă