Vrei detalii despre aplicațiile mobile?

Aplicațiile mobile sunt cele mai simple și sigure instrumente pentru a-ți monitoriza situația conturilor tale și nu numai.

 

Iată câteva dintre beneficii:

 

Acces non-stop la conturile tale

 

Aplicațiile mobile de banking permit accesul oriunde și oricând la conturile tale. Astfel, printr-o simplă conexiune la internet poți rămâne conectat la situația ta financiară, fără a mai face vreun drum până la ghișeul băncii și fără a mai depinde de programul acesteia.

 

Siguranță online

 

Majoritatea băncilor au inclus sistemul de securitate pe bază de token  (fizic sau electronic) în aplicațiile mobile. 

 

Alături de autentificarea cu ajutorul datelor biometrice integrate pe majoritatea smartphone-urilor, ai un plus de securitate asupra conturilor tale.

 

Plăți online

 

Aplicațiile de banking permit transferuri de bani, plata facturilor, dar și plata taxelor, impozitelor și amenzilor. Trebuie doar să completezi toate detaliile despre destinatarii plăților o singură dată iar apoi să selectezi furnizorul atunci când achiți o factură sau o taxă.

 

Plăți cu dispozitivele mobile

 

Cea mai nouă tehnologie integrată în aceste aplicații este plata cu telefonul sau cu ceasul.

 

Astfel, folosind tehnologia NFC, integrată în aproape toate telefoanele cu sistemele de operare Android și iOS, poți face plăți la orice POS contactless. NFC (near field communication) stă la baza plăților electronice cu telefonul sau cu ceasul. Aceasta este o tehnologie de comunicare wireless la mică distanță, care permite dispozitivelor electronice să comunice între ele. 

 

Astfel, activând această funcție și plasând dispozitivul mobil la o distanță mică de POS, de aproximativ doi centimetri, va avea loc un schimb rapid de date și plata va fi efectuată.
 

CEC arrow down
Te putem ajuta
Ai nevoie
de mai multe
informații?
Vorbește cu
un specialist
Vino
la bancă