Închirieri

Închirieri

Imobile  din portofoliul CEC Bank disponibile pentru închiriere pentru activități comerciale. Detaliile proprietății și procedura de închiriere sunt descrise în anunț.

Spațiu de închiriat Apartament Comloșu Mare - et. 1, jud. Timiș

CEC BANK S.A. Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1, jud. Timiș organizează licitație pentru închirierea următorului spațiu excedentar:

 

Spațiu: Apartament Comloșu Mare, et 1

Suprafață: 111,56 mp

Adresă: Com. Comloșu Mare nr. 656 A, jud. Timiș

imobil inchiriere slanic prahova

Prețul de pornire a licitației**:

           1,70 Euro/mp/lună

       189,65 Euro/lună

**prețurile sunt în scutire de TVA și sunt valabile în cazul inchirierii întregului spațiu. Orice alte cereri de spații mai mici ca suprafață si/sau dispuse pe etaje diferite vor duce în mod automat la prețuri de închiriere diferite față de cele prezentate

 

Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.

Licitațiile vor avea loc la CEC Bank Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1, jud. Timiș, în a doua și ultima zi de joi ale lunii calendaristice între orele 13 - 14.

Dosarul de prezentare se poate ridica de la secretariatul Sucursalei CEC Bank Timișoara

Documentele de calificare se pot depune la sediul Băncii până în a doua sau ultima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice, între orele 9.00 – 16.00.

La licitație pot participa numai persoanele fizice și juridice care au respectat termenul de depunere a ofertelor. 
Informații suplimentare: de la sediul Băncii, pe adresa e-mail: inchiriereimobile@cec.ro sau la telefon: nr. 0256 / 420.191.