cont bancar imm

Cont bancar: pachete cu extra servicii incluse

Cu pachetele de cont curent ai tot ce îți trebuie pentru operațiunile de zi cu zi și economisești timp și bani pentru afacerea ta. Ai cont bancar în lei, card business, Internet Banking și Mobile Banking cu un singur comision lunar de administrare. Alege pachetul potrivit afacerii tale, în funcție de tipul și numărul operațiunilor pe care le derulezi lunar. 

credite imm invest

Credite IMM Invest

La CEC Bank suntem cu tine de la început. De aceea, suntem parteneri ai programului IMM Invest și continuăm să fim alături de antreprenorii români și în 2021. Peste 1.700 de antreprenori au accesat fondurile IMM Invest anul trecut, cu ajutorul CEC Bank. Ai acces la credite pentru activitatea curentă și pentru investiții cu garanții de stat și dobânzi reduse.

credite imm invest

Credite IMM pentru investiții

Noi te susținem și te ajutăm cu soluția de finanțare potrivită oricare ar fi proiectul tău: achiziții de echipamente, extinderea producției sau investiții în active. Poți accesa creditul pentru investiții indiferent de forma de organizare: societate comercială, profesii liberale sau fermieri.

credite agro

AGRO IMM Invest

Prin programul guvernamental Agro IMM Invest, ai acces la credite cu dobânzi avantajoase și garanții de stat și poți obține sume nerambursabile de până la 10% din valoarea finanțării. Programul se adresează fermierilor și întreprinderilor din agricultură, acvacultură, pescuit și sectorul alimentar.