cariere

Cariere

Aici vezi joburile disponibile în cadrul CEC Bank.

 

 

 

Stagiu de practică pentru studenți!

 

Participă la programul de practică CEC Bank și vei avea șansa să afli cum funcționează o bancă. Afla AICI mai multe detalii despre perioada de înscriere, durată, locul de desfășurare, formular de înscriere.

Ofițer Bancar (back office trezorerie) - Direcția Operațiuni

CEC Bank angajează ​​Ofițer Bancar (back office trezorerie) - Direcția Operațiuni. CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 2 ianuarie 2024..

Submitted on

Specialist Mobile Banking - Direcția Operațiuni la Distanță

CEC Bank angajează Specialist Mobile Banking - Direcția Operațiuni la Distanță. CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 28 decembrie 2023.

Submitted on

Analist Credite - Sucursala Lipscani, București

CEC Bank angajează ​​​​​Analist Credite - Sucursala Lipscani, București. CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 20 decembrie 2023.

Submitted on

Specialist Suport Tehnic Trezorerie - București

CEC Bank angajează Specialist Suport Tehnic Trezorerie - București. CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 31 decembrie 2023.

Submitted on

Consilier Tranzacții Clienți - Sucursala Ilfov (Otopeni)

CEC Bank angajează Consilier Tranzacții Clienți - Sucursala Ilfov (Otopeni). CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 8 decembrie 2023.

Submitted on

Analist Credite - Sucursala Târgu Jiu

CEC Bank angajează Analist Credite - Sucursala Târgu Jiu. CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 17 decembrie 2023.

Submitted on

Director Agenție - Agenția Motru, Județul Gorj

CEC Bank angajează Director Agenție - Agenția Motru, Județul Gorj. CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție se pot trimite pe adresa de e-mail: recrutare@cec.ro, până la 17 decembrie 2023.

Submitted on